Huang (Nvidia): Κάθε χώρα πρέπει να χτίσει ανεξάρτητες υποδομές AI

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nvidia, Jensen Huang, δήλωσε ότι κάθε χώρα πρέπει να έχει τη δική της υποδομή τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις οικονομικές της δυνατότητες, προστατεύοντας παράλληλα την κουλτούρα της.

«Δεν μπορείτε να επιτρέψετε αυτό να γίνει από άλλους ανθρώπους», δήλωσε ο Huang στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής στο Ντουμπάι.

Ο Huang, η εταιρεία του οποίου έχει εκτοξευθεί σε χρηματιστηριακή αξία

1,73 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, λόγω της κυριαρχίας της στην αγορά των high-end τσιπ τεχνητής νοημοσύνης, δήλωσε ότι η εταιρεία του «εκδημοκρατίζει» την πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη λόγω της ταχείας αύξησης της αποτελεσματικότητας στους υπολογιστές τεχνητής νοημοσύνης.

«Τα υπόλοιπα εξαρτώνται πραγματικά από εσάς να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να ενεργοποιήσετε τον κλάδο σας, να δημιουργήσετε την υποδομή, όσο πιο γρήγορα μπορείτε».

Είπε ότι οι φόβοι για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης είναι υπερβολικοί, σημειώνοντας ότι άλλες νέες τεχνολογίες και βιομηχανίες, όπως τα αυτοκίνητα και οι αερομεταφορές, έχουν ρυθμιστεί με επιτυχία.

«Υπάρχουν κάποια συμφέροντα που θέλουν να τρομάξουν τους ανθρώπους σχετικά με αυτή τη νέα τεχνολογία, να μυστικοποιήσουν αυτή την τεχνολογία, να ενθαρρύνουν άλλους ανθρώπους να μην κάνουν τίποτα για αυτή την τεχνολογία και να βασίζονται σε αυτούς για να το κάνουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι λάθος».

#HUANG #Nvidia #AI #τεχνητή_νοημοσύνη #ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ_ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Keywords
Αναζητήσεις
huang-nvidia-kathe-chora-prepei-na-chtisei-anexartites-ypodomes-ai.htm
Τυχαία Θέματα