H Belships σφραγίζει συμφωνία χρονοναύλωσης για ζεύγος ultramax

Η Νορβηγική ναυτιλιακή εταιρεία Belships έχει εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα συμβόλαια χρονοναύλωσης με άγνωστους πελάτες για δύο από τα πλοία της μεταφοράς χύδην φορτίου μεγέθους ultramax.

Η εισηγμένη εταιρεία στο Όσλο ανακοίνωσε ότι χρονοναύλωσε το δίδυμο για περίπου 23-25 μήνες με μικτό επιτόκιο στα 25.500 $ ανά ημέρα ανά πλοίο. Οι συμβάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις αρχές Νοεμβρίου 2021.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός

πως η εν λόγω συμφωνία ακολουθεί ένα ακόμη συμβόλαιο χρονοναύλωσης που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα για ένα από τα πλοία κατηγορίας ultramax της Belships για περίπου 22-24 μήνες στα 26.250 $ την ημέρα. Αυτή η σύμβαση αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα.


Η Belships βρίσκεται σε πρόγραμμα ανανέωσης και επέκτασης στόλου, πουλώντας τα παλαιότερα πλοία της και προσθέτοντας νεότερη χωρητικότητα. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία απέκτησε σε μεταπώληση ένα νεόκτιστο ultramax που αυτή τη στιγμή είναι υπό κατασκευή στην Ιαπωνία.

Το bulker χωρητικότητας 64.000 dwt θα παραδοθεί τον Ιανουάριο του 2023 και θα μεταφέρει τον στόλο της Belships σε 30 πλοία με μέση ηλικία τα τέσσερα χρόνια.

Belshipsultramaxσυμφωνία χρονοναύλωσης
Keywords
Τυχαία Θέματα