Google: Απόφαση που μπορεί να δώσει έξτρα ώθηση στα κρυπτονομίσματα

09:08 5/2/2024 - Πηγή: Reporter

Την πολιτική της όσον αφορά τις διαφημίσεις ενημέρωσε η Google, επιτρέποντας την προώθηση επιλεγμένων προϊόντων κρυπτονομισμάτων στην κύρια μηχανή αναζήτησής της.

Οι αναθεωρημένες κατευθυντήριες γραμμές αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τα ETF Bitcoin, δίνοντας έξτρα ώθηση στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Ο πρωταρχικός στόχος της αναθεώρησης της πολιτικής είναι να αποσαφηνίσει τι ισχύει με την προώθηση των Cryptocurrency Coin Τrusts. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη

πολιτική, οι διαφημιζόμενοι και οι διαφημιστές που στοχεύουν στις ΗΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να διαφημίσουν καταπιστεύματα κρυπτονομισμάτων, εφόσον πληρούν καθορισμένα κριτήρια και λαμβάνουν πιστοποίηση από την Google.

Σύμφωνα με τις ενημερωμένες πολιτικές της Google, τα χρηματοοικονομικά προϊόντα που επιτρέπουν στους επενδυτές να διαπραγματεύονται μερίδια σε καταπιστεύματα που διαθέτουν σημαντικές ομάδες ψηφιακών νομισμάτων θα θεωρούνται κατάλληλα για διαφήμιση.

Τα Spot Bitcoin ETFs, τα οποία επιτρέπουν στους επενδυτές να αποκτήσουν μερίδιο στο κρυπτονόμισμα χωρίς να το κατέχουν άμεσα, ευθυγραμμίζονται με αυτά τα κριτήρια.

Η πολιτική, που έχει παγκόσμια ισχύ, δίνει επίσης έμφαση στη συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους σε στοχευμένες περιοχές.

Οι παραβάτες θα λάβουν μια προειδοποίηση τουλάχιστον επτά ημέρες πριν από μια πιθανή αναστολή λογαριασμού, επιτρέποντάς τους να διορθώσουν ζητήματα μη συμμόρφωσης.

Θα μπορούσε η κίνηση να ενισχύσει τα κρυπτονομίσματα;

Η αναθεώρηση της πολιτικής ακολουθεί την πρόσφατη έγκριση 11 spot ETF Bitcoin από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα από το DemandSage, η Google επεξεργάζεται 8,55 δισεκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά, δείχνοντας την τεράστια εμβέλεια της πλατφόρμας και την πιθανή επιρροή της στα κρυπτονομίσματα.

Λόγω των ισχυρών δυνατοτήτων επεξεργασίας συναλλαγών της Google στην αναζήτηση, οι αναλυτές κρυπτονομισμάτων είναι αισιόδοξοι για την πιθανή αύξηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα Bitcoin ETF μετά την ενημέρωση της πολιτικής.

Η αναθεώρηση αναμένεται να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, ευθυγραμμιζόμενη με τη δέσμευση της Google για υπεύθυνη διαφήμιση στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Σε δήλωση, η Google εξέφρασε τη δέσμευσή της να παρέχει στους χρήστες επαρκείς πληροφορίες για τη λήψη τεκμηριωμένων οικονομικών αποφάσεων και την προστασία τους από δυνητικά επιβλαβείς ή παραπλανητικές πρακτικές.

«Οι πολιτικές μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους χρήστες πληροφορίες για να σταθμίζουν το κόστος που σχετίζεται με χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες και να προστατεύουν τους χρήστες από επιβλαβείς ή παραπλανητικές πρακτικές», επεσήμανε η εταιρεία.

#κρυπτονομίσματα #Google #ΕΞΤΡΑ_ΩΘΗΣΗ
Keywords
Αναζητήσεις
google-apofasi-pou-borei-na-dosei-extra-othisi-sta-kryptonomismata.htm
Τυχαία Θέματα