GSBN: Ξεκινά συνεργασία με 8 ναυτιλιακές για ανάπτυξη της ψηφιοποίησης

15:51 2/8/2021 - Πηγή: Reporter

Η κινεζική Global Shipping Business Network (GSBN), ξεκινά συνεργασία με ναυτιλιακές εταιρείες για την ανάπτυξη της ψηφιοποίησης στη βιομηχανία της ναυτιλίας.

Οι εταιρείες, οι οποίες είναι όλες από την Κίνα, και στο σύνολό τους φτάνουν τις οκτώ, περιλαμβάνουν τη Guangzhou Port Group,

τη Fujian Provincial Port Group, τη Zhejiang Haigang Investment and Operation Group, τη Jiangsu Provincial Port Group, την Anhui Provincial Port & Shipping Group, τη Shandong Provincial Port Group, τη Tianjin Port και την Cosco Shipping Hainan Harbour & Shipping.

Η τελευταία συμφωνία της GSBN που καθιερώνει τη συνεργασία με οκτώ παίκτες της κινεζικής βιομηχανίας, αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο για μια νέα εποχή για την από κοινού ανάπτυξη της ψηφιοποίησης στη ναυτιλία.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η GSBN ξεκίνησε την πρώτη της εφαρμογή διαχείρισης φορτίου, που δεν απαιτεί τη χρήση χαρτιού, Cargo Release τον Ιούλιο, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους τομείς που διαχειρίζονται οι εν λόγω εταιρείες που συνεργάστηκε.

GSBNναυτιλιακέςΨηφιοποίησησυνεργασία
Keywords
Τυχαία Θέματα