Fourlis: «Πράσινο» φως στο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

Την έγκρισή τους στο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Fourlis έδωσαν οι μέτοχοι της εταιρείας στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/6).

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ζήτησε από τη Γενική Συνέλευση, την έγκριση αγοράς από την Εταιρεία δικών της (ιδίων) μετοχών.

Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της απόκτησης ιδίων μετοχών, ο Πρόεδρος πρότεινε προς τους κ.κ. μετόχους, ο ανώτατος αριθμός

μετοχών που θα είναι δυνατόν να αποκτηθούν, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών τις οποίες είχε αποκτήσει προηγουμένως η Εταιρεία και διατηρεί, να ανέρχεται στις 2.604.600 μετοχές (5% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου), η έγκριση της Γενικής Συνέλευσης να χορηγηθεί για χρονικό διάστημα 24 μηνών και, τέλος, να ορισθούν ως κατώτατο όριο απόκτησης το ένα ευρώ (€ 1,00) ανά μετοχή και ανώτατο όριο απόκτησης τα οκτώ ευρώ (€ 8,00) ανά μετοχή.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου της και ενέκρινε το θέμα.

Παράλληλα, η γενική συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις, αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και το πρόγραμμα stock options της εισηγμένης.

ΦουρλήςΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝγενική συνέλευση
Keywords
Τυχαία Θέματα