FOURLIS: Στήριξη των εργαζομένων ενόψει Πάσχα με έξτρα παροχή €200

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ στους 2.700 εργαζομένους του στην Ελλάδα, για αγορές τροφίμων ενόψει του Πάσχα, ανακοίνωσε ο όμιλος Fourlis.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του Ομίλου μας».

Το συνολικό

ύψος της δαπάνης ανέρχεται σε 540.000€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο του Πάσχα, μια περίοδο συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξούμε να κάνουμε πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύουμε, “Στο κέντρο μας βρίσκεται ο άνθρωπος”. Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε μια επιπλέον πρωτοβουλία υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα.

Γνωρίζοντας ότι καθημερινά δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να προσφέρετε αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29/4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλου που σύντομα θα λάβετε.

Η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του Ομίλου μας».

#Fourlis #Πάσχα #ΕΞΤΡΑ_ΠΑΡΟΧΗ #εργαζόμενοι
Keywords
Τυχαία Θέματα
FOURLIS, Στήριξη, Πάσχα, €200,FOURLIS, stirixi, pascha, €200