F1: Ακυρώθηκε το ρωσικό γκραν πρι μετά την εισβολή

Δεν θα πραγματοποιηθεί «υπό τις παρούσες συνθήκες» το γκραν πρι της Φόρμουλα 1 στο Σότσι της Ρωσίας που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η διοργανώτρια.

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 επισκέπτεται χώρες σε όλο τον κόσμο με θετικό όραμα να ενώσει τους ανθρώπους, φέρνοντας τα έθνη κοντά.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ουκρανία με θλίψη και σοκ και ελπίζουμε για μια ταχεία και ειρηνική επίλυση της παρούσας κατάστασης.

Το

απόγευμα της Πέμπτης η Φόρμουλα 1, η FIA και οι ομάδες συζήτησαν τη θέση του αθλήματός μας και το συμπέρασμα είναι, συμπεριλαμβανομένης της άποψης όλων των σχετικών φορέων, ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί το Ρωσικό Γκραν Πρι υπό τις παρούσες συνθήκες», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν τη θέση του θα την πάρει άλλος αγώνας, αλλά είναι πιθανό τη θέση του να πάρει η Τουρκία.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα και η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά στο Παρίσι.

ΡΩΣΙΚΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙφόρμουλα 1ΡωσίαΟυκρανίαFiaΣότσι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακυρώθηκε,akyrothike