ElvalHalcor: Ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα το ΔΣ της εταιρείας-Τα νέα μέλη

Κατόπιν της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΕlvalHalcor, που έλαβε χώρα στις 9 Απριλίου, η ιδιότητα του Ανεξάρτητου-Μη Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βασιλείου Λουμιώτη του Ιωάννη, αντικαταστάτου της παραιτηθείσης, στις 31-12-2020, κας. Ναταλίας Νικολαΐδη του Εμμανουήλ, αποδόθηκε στον κ. Βασίλειο Λουμιώτη του Ιωάννη και για το εφεξής χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της παραιτηθείσης.

Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του, στις 9 Απριλίου, ανασυγκροτήθηκε

σε Σώμα ως εξής:

Θεοδόσιος Παπαγεωργόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλοςΔημήτριος Κυριακόπουλος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλοςΛάμπρος Βαρούχας του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλοςΝικόλαος Γαλέτας του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.Γεώργιος Κατσάμπας του Αριστείδη, μη εκτελεστικό μέλοςΚωνσταντίνος Κατσαρός του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλοςΣπυρίδων Κοκκόλης του Βασιλείου, εκτελεστικό μέλοςΧρήστος-Αλέξης Κομνηνός του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλοςΝικόλαος Κουδούνης του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλοςΠερικλής Σαπουντζής του Χρήστου, εκτελεστικό μέλοςΗλίας Στασινόπουλος του Νικολάου, μη εκτελεστικό μέλοςΣταύρος Βολουδάκης του Ευαγγέλου, εκτελεστικό μέλοςThomas George Sofis του George, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλοςΒασίλειος Λουμιώτης του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Επίσης, σε συνέχεια της ανωτέρω απόφασης, ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, για το χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της παραιτηθείσης.

Η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας αποτελείται από τα ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Βασίλειο Λουμιώτη και Νικόλαο Γαλέτα και το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Κουδούνη, ενώ όρισε, μετά την ανασυγκρότησή της σε Σώμα, τον κ. Βασίλειο Λουμιώτη, ως Πρόεδρό της.

Επίσης, όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία, το μέρισμα αναφορικά με τη διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων ανέρχεται σε €0,2421571510 ανά μετοχή.

διοικητικό συμβούλιοΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡΕπιτροπή Ελέγχου
Keywords
Τυχαία Θέματα