Deloitte Digital: Τι προσφέρει το νέο «μπουκέτο» ψηφιακών υπηρεσιών
Η Deloitte Digital φέρνει και στη χώρα μας την τεχνογνωσία της διεθνούς παρουσίας της, η οποία αριθμεί περισσότερα από 50γραφεία σε 61 χώρες. Συνδυάζει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εμπειρία και γνώση στον δημιουργικό σχεδιασμό ψηφιακών υπηρεσιών για πελάτες.
Η Deloitte Digital, ως κομμάτι της Deloitte, αξιοποιεί τη στρατηγική σκέψη της Deloitte και μετασχηματίζει τιςδημιουργικές ιδέες σε αποτελεσματικές ψηφιακές προτάσεις που συνδέουν τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους με νέους τρόπους, έχοντας στον πυρήνα τους την ανθρώπινη εμπειρία.
Στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της
O κ. Nίκος Χριστοδούλου, Partner, Consulting Leader της Deloitte Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ελλάδα προστίθεται στο διεθνές δίκτυο της Deloitte Digital. H Deloitte Digital είναι ένας μοναδικός συνδυασμός digital agencyκαι συμβουλευτικής εταιρείας κάτω από μια παγκόσμια ομπρέλα. Με την Deloitte Digital στο portfolio μας, μπορούμε πλέον να είμαστε ένα one-stop-shop για τις επιχειρήσεις, παρέχοντας συνολικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού. Η δύναμή μαςπλέον θα έγκειται στην ικανότητά μας να παρέχουμε στρατηγικές κατευθύνσεις, συνδυαστικά με δεξιότητες στο marketing και την τεχνολογία, κάτι που δεν μπορούν να παρέχουν άλλες συμβουλευτικές εταιρείες και agencies».
Ο κ. Κωστής Χλουβεράκης, Principal, Consulting, Deloitte Digital Leader για την Ελλάδα, σημείωσε επίσης: «Το να γίνει μια εταιρεία ψηφιακή σημαίνει ότι ξεκινά ένα ταξίδι αλλαγής και καινοτομίας, που μπορεί να οδηγήσει σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Σχεδιάζοντας εκ νέου την εμπειρία του πελάτη σχεδιάζουμε την επιχείρηση του μέλλοντος. Για τη χάραξη αυτού του ταξιδιού συνδυάζουμε τις δημιουργικές ιδέες της DeloitteDigital με τις αμέτρητες πλέον τεχνολογικές δυνατότητες που μας δίνουν τα δεδομένα, η τεχνητή νοημοσύνη και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας για κάθε κλάδο της αγοράς».
Οι υπηρεσίες
Στην Ελλάδα, η Deloitte Digital προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ισχυροποίηση των σχέσεων των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, ενισχύοντας παράλληλα την ανάπτυξη και τη διείσδυση σε νέα κοινά.
Ειδικότερα, οι υπηρεσίες της Deloitte Digital εντάσσονται στους παρακάτω πυλώνες:
•Customer Strategy: Δημιουργία πελατοκεντρικήςστρατηγικής, με σχεδιασμό νέων προσωποποιημένων, ανθρωποκεντρικών εμπειριών, που προσφέρουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διατηρήσουν αλλά και να αναπτύξουν τη βάση των πελατών τους.
•Design: Σχεδιασμός και δημιουργία νέων ψηφιακών εμπειριών και καινοτόμων δυνατοτήτων με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό.
•Creativity, Brand and Advertising: Νέες δημιουργικές ιδέες που ενισχύουν και προωθούν το brand μιας εταιρείας. Ιδέες που διαφοροποιούν τις εταιρείες και τους επιτρέπουν να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες τους.
•Experience Management & Marketing: Ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και διαχείρισης του κύκλου ζωής των πελατών από την προσέλκυση, μέχρι τη διατήρησή τους.
•eCommerce: Στρατηγικός εμπορικός σχεδιασμός στην υλοποίηση και λειτουργία ψηφιακών B2C και B2B καναλιών πωλήσεων.
•Sales Transformation: Καινοτόμες μέθοδοι και εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού που ενδυναμώνουν τα τμήματα πωλήσεων, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία του πελάτη, μέσα από την εφαρμογή προηγμένων λύσεων, όπως το Salesforce.
•Service Excellence: Καινοτόμες δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών που εστιάζουν στη δημιουργία αναβαθμισμένων εμπειριών εξυπηρέτησης και αλληλεπίδρασης μέσα από ενοποιημένη, πολυκαναλική, ψηφιακή προσέγγιση.
Deloitte- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Αγρότες: Δεν σπέρνουν τα χωράφια λόγω ακρίβειας
- Παίρνετε στατίνες για τη χοληστερίνη; Δείτε πώς αλλιώς σας προστατεύουν!
- Πετρέλαιο: Βουτιά στην τιμή του πετρελαίου έφερε το lockdown της Σανγκάης
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές μετά το lockdown στη Σαγκάη
- Προσδοκίες «ξεπαγώνουν» εν μέσω κρίσης τα ελληνικά κοιτάσματα
- Ανείπωτος θρήνος για την 34χρονη Ελληνοκαναδή μητέρα 3 παιδιών
- Τα κριτήρια ένταξης σε μέτρο που επιδοτεί με 50% την αγορά γης, τρακτερ και φυτεύσεις από δομές αγροτών
- Γ. Παυλάκης: Με την Ομικρον 2 μπορεί να μολυνθούν όλοι - Λάθος η κατάργηση των μέτρων
- Πλεύρης: Αναστέλλεται, αλλά δεν καταργείται το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών
- Ποινικό αδίκημα η χρήση του φιλορωσικού «Z» σε γερμανικά κρατίδια
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Reporter
- Deloitte Digital: Τι προσφέρει το νέο «μπουκέτο» ψηφιακών υπηρεσιών
- Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα myDimos.Live.gov.gr
- Παυλάκης: Απαράδεκτα ψηλά τα κρούσματα- Αν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε
- Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης- Οι κατηγορίες
- Νέο φιλικό για την Εθνική Ομάδα
- Πλεύρης: Συζητάμε την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εσωτερικούς χώρους
- ΕΛΤΑ Courier: 18 τόνοι βοήθειας για τα παιδιά της Ουκρανίας
- Χρηματιστήριο: Οι προοπτικές της κερδοφορίας των εισηγμένων συρρικνώνονται
- Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στις γυναίκες να ταξιδεύουν μόνες με αεροπλάνο
- ΙΝΚΑ: Η αισχροκέρδεια τραυματίζει την κοινωνική αλληλεγγύη

- Τελευταία Νέα Reporter
- Deloitte Digital: Τι προσφέρει το νέο «μπουκέτο» ψηφιακών υπηρεσιών
- Χρηματιστήριο: Οι προοπτικές της κερδοφορίας των εισηγμένων συρρικνώνονται
- Νέο φιλικό για την Εθνική Ομάδα
- Πλεύρης: Συζητάμε την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εσωτερικούς χώρους
- Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα myDimos.Live.gov.gr
- ΙΝΚΑ: Η αισχροκέρδεια τραυματίζει την κοινωνική αλληλεγγύη
- Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στις γυναίκες να ταξιδεύουν μόνες με αεροπλάνο
- Η κόντρα ΟΤΟΕ με τις διοικήσεις τραπεζών και η απεργία
- ΕΒΕΠ: Το εμπόριο κινδυνεύει από την ενεργειακή κρίση- Xρειάζεται στήριξη
- ΕΛΤΑ Courier: 18 τόνοι βοήθειας για τα παιδιά της Ουκρανίας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Οριστική έξοδος της Heineken από την αγορά της Ρωσίας - Πλήγμα 400 εκατ. ευρώ
- Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό μετά από καραμπόλα 5 αυτοκινήτων - «Κολλημένη» και η Αττική Οδός
- Χαμηλότερη ανάπτυξη κατά 2,2% λόγω Ουκρανίας βλέπει η Moody’s
- Το ΕΚ ζητά ισχυρότερα μέτρα για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων τιμών ενέργειας στην ΕΕ
- Ανοδικά οι ευρωαγορές - Στο +1% ο DAX
- Τέταρτη διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: "Κανείς δεν νοιάζεται για μας", το ξέσπασμα της μάνας
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές μετά το lockdown στη Σαγκάη
- Πλεύρης: Όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό θα επανεξεταστούν τον Σεπτέμβριο
- Όλαφ Σολτς: Η Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει αντιπυραυλική ασπίδα