Cosco Shipping: Οι λόγοι της επένδυσης στην Cofco

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Cosco Shipping Holdings πρόκειται να αγοράσει μερίδιο 5,81% στην Cofco Fulinmen, τη ναυαρχίδα της Cofco στον τομέα των τροφίμων και της γεωργίας.

«Διατηρήσαμε σχέσεις συνεργασίας με την Cofco Fulinmen για μεγάλο χρονικό διάστημα και μοιραστήκαμε την ευθύνη να σταθεροποιήσουμε την προσφορά και την ασφάλεια τροφίμων και γεωργικών προϊόντων, ειδικά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19», δήλωσε η Cosco Shipping Holdings, αυτή η μετοχική

επένδυση στην Cofco Fulinmen θα επιτρέψει στα δύο μέρη να διερευνήσουν περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας και να πιέσουν για βαθύτερη ολοκλήρωση μεταξύ των σύγχρονων βιομηχανιών logistics και γεωργικών βιομηχανιών και να εξασφαλίσουν καλύτερα την τροφική αλυσίδα και την ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όσον αφορά τη λειτουργία λιμένων και τερματικών σταθμών, η Cosco Shipping και η Cofco θα ενισχύσουν τη συνεργασία τους για επενδύσεις, λειτουργία, διαχείριση και κατασκευή εγχώριων τερματικών σταθμών.

Επιπλέον, τα δύο μέρη θα προωθήσουν από κοινού την ενοποίηση της ψηφιακής οικονομίας επιταχύνοντας την υψηλού επιπέδου και έξυπνη ανάπτυξη για τις βιομηχανίες τροφίμων και logistics.

Cosco
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα