Charles Schwab: Kέρδη $1.6 δισ. στο α' τρίμηνο του 2023

Tα οικονομικά της μεγέθη για το α' τρίμηνο του 2023 ανακοίνωσε σήμερα (17/4) η χρηματοοικονομική εταιρεία Charles Schwab σημειώνοντας κέρδη 1,6 δισ. αυξημένα κατά 14% από το 1,4 δισ. δολάρια του 1ου τριμήνου του 2022.

Τα έσοδα ήταν αυξημένα κατά 10%, δηλαδή 5,1 δισ. από 4,67 το 2022.

Ο Συμπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Walt Bettinger σχολίασε μεταξύ άλλων: «Όταν συνέταξα την πρώτη μου επιστολή προς τους μετόχους πριν από 15 χρόνια στη μέση της χρηματοπιστωτικής

κρίσης, περιέγραψα τέσσερις παράγοντες που βοήθησαν στη διάκριση της Schwab από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις παγκόσμιες αγορές:

μια ισχυρή οικονομική βάση,μια στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη,μια πειθαρχημένη λειτουργική προσέγγιση καιένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά παραμένουν εξίσου σχετικά με την ιστορία μας σήμερα. Συνεχίζουμε να διαχειριζόμαστε με συνέπεια την επιχείρηση με συντηρητικό τρόπο, με ακλόνητο μακροπρόθεσμο προσανατολισμό.

Η συνεχής δέσμευσή μας σε αυτή τη συνέπεια της αποστολής υπογραμμίζει γιατί διατηρούμε τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των μεμονωμένων επενδυτών και των συμβούλων που τους εξυπηρετούν σε διάφορα περιβάλλοντα».

Υπενθυμίζεται ότι η Charles Schwab, είναι μία από τις μετοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο των επενδυτών αυτή την εβδομάδα μαζί με την BofA που ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα την Τρίτη (18/4) και την Morgan Stanley την Τετάρτη (19/4).

Και αυτό, επειδή βρισκόμαστε εν μέσω μιας περιόδου, που είναι αρκετά αβέβαιο το μέλλον του τραπεζικού κλάδου, ιδιαίτερα μετά τις καταρρεύσεις της Signature Bank και της SVB στις ΗΠΑ.

Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων η μετοχή της στη Wall Street ανεβαίνει κατά 1,1%.Charles SchwabκέρδηέσοδαΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα