Attica Group: Η ΔΠ δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις

Την αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Group σχετικά με τη δημόσια πρόταση της Strix Holdings για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Attica, έδωσε στη δημοσιότητα η εισηγμένη.

Στα συμπεράσματα της αιτιολογημένης γνώμης αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψιν τα ανωτέρω διατυπώνει την άποψή του σχετικά με τη Δημόσια Πρόταση ως ακολούθως:

Α. Η επιχειρηματική

στρατηγική του Προτείνοντος βασίζεται στον υφιστάμενο επιχειρηματικό σχεδιασμό της Εταιρείας.

Β. Η Δημόσια Πρόταση δεν αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις εργασιακές σχέσεις ή στον αριθμό των εργαζομένων στην Εταιρεία, στο βαθμό που δεν επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς και της οικονομίας.

Γ. Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα του 2,64 Ευρώ ανά μετοχή πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται στο άρθρο 9 παρ. 4 του Νόμου.

Η παρούσα Αιτιολογημένη Γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αποτελεί μια γενική αξιολόγηση των όρων της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, της επίδρασής της στη λειτουργία της Εταιρείας βασιζόμενη στα έγγραφα και στοιχεία που παρατίθενται στην ενότητα Δ της παρούσας και δεν συνιστά ούτε δύναται να εκληφθεί ως πρόσκληση ή συμβουλή ή σύσταση ή προτροπή προς τους Μετόχους της Εταιρείας για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ή εν γένει για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συναλλαγών επί κινητών αξιών εκδόσεως της Εταιρείας ή άλλη συναλλαγή.

Δείτε εδώ την αιτιολογημένη γνώμη του ΔΣ της Attica Group και εδώ την έκθεση χρηματοοικονομικού συμβούλου

Attica Groupαιτιολογημένη γνώμηδημόσια πρότασηSTRIX HOLDINGSδιοικητικό συμβούλιο
Keywords
Αναζητήσεις
attica-group-i-dp-den-anamenetai-na-echei-arnitikes-epiptoseis.htm
Τυχαία Θέματα