Attica Group- Δημόσια πρόταση: Η περίοδος και η διαδικασία αποδοχής

Την έναρξη της περιόδου αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της εταιρείας «Strix Holdings L.P.» προς τους μετόχους της εταιρείας «Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών», για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών τους έναντι ανταλλάγματος 2,64 ευρώ ανά μετοχή, ανακοίνωσε η Attica Group με αφορμή την έγκριση και δημοσίευση του πληροφοριακού δελτίου.

Σύμφωνα με την εισηγμένη:

Η Περίοδος Αποδοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι

Μέτοχοι δύνανται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (στο εξής η «Δήλωση Αποδοχής») στον Συμμετέχοντα / Διαμεσολαβητή (όπως ορίζονται στο Πληροφοριακό Δελτίο) τους, μέσω του οποίου τηρούν στο Σ.Α.Τ. τις Προσφερόμενες Μετοχές τους, θα διαρκέσει συνολικά τέσσερις (4) εβδομάδες, με έναρξη στις 31.07.2023 και στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 28.08.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο 18 παράγραφος 2 του Νόμου.

Η διαδικασία αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης περιγράφεται αναλυτικά στην ενότητα 2 του Πληροφοριακού Δελτίου.

Από, και δια της προσήκουσας, έγκυρης, εµπρόθεσµης και νόµιµης ολοκλήρωσης της διαδικασίας που περιγράφεται στην παράγραφο 2.2 του Πληροφοριακού Δελτίου, ο Αποδεχόµενος Μέτοχος θα θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί τη ∆ηµόσια Πρόταση.

Μέτοχος δύναται να θεωρηθεί ότι δεν έχει αποδεχθεί έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, στο βαθμό που δεν έχει συμπληρώσει νομίμως και προσηκόντως τη Δήλωση Αποδοχής, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της καθώς και τα προβλεπόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο.

Ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης

Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν με επιμέλεια του Προτείνοντος, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, στο διαδικτυακό τόπο και στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χ.Α., και θα κοινοποιηθούν στους εκπροσώπους των εργαζομένων ή εάν αυτοί δεν υπάρχουν στους εργαζόμενους απευθείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Νόμου.

Η μεταβίβαση των Μετοχών της Δημόσιας Πρότασης, που έχουν νομίμως και εγκύρως προσφερθεί από τους Αποδεχόμενους Μετόχους, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στην ενότητα 2.6 του Πληροφοριακού Δελτίου.

Δείτε εδώ τη λεπτομερή ανακοίνωση της Attica Group

Attica ΣυμμετοχώνSTRIX HOLDINGSπληροφοριακό δελτίοΥποχρεωτική Δημόσια Πρόταση
Keywords
Τυχαία Θέματα