Aidrivers- Total Soft Bank: Συνεργασία για ενίσχυση της αποδοτικότητας λιμένων

Η Total Soft Bank, μια εταιρεία λύσεων Logistics, συνεργάζεται με την Aidrivers, η οποία ειδικεύεται σε αυτόνομες λύσεις με δυνατότητα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και δυνατότητες μετασκευής για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.

Η συμφωνία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη αυτόνομων λύσεων διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων και κινητικότητας που ικανοποιούν τις επιχειρησιακές ανάγκες για ασφάλεια, παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα.

«Θα

συνεργαστούμε για ευκαιρίες για την αντιμετώπιση των αναγκών της αγοράς για αυτοματισμό τερματικού λιμανιού, όπου οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία κάθε μέρους μπορεί να συμπληρώνουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του άλλου», δήλωσε ο Δρ. Rafiq Swash, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Aidrivers.

«Η τεχνητή νοημοσύνη και οι αυτόνομες λύσεις μας έχουν με στόχο στην τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στα λιμάνια», πρόσθεσε.

Η Aidrivers θα συμβάλει σε αυτή τη συνεργασία, με την τεχνογνωσία της στη δημιουργία και υλοποίηση αυτόνομης προσομοίωσης, την εμπειρία της, τα αποδεδειγμένα συστήματα στην ψηφιακή αδελφοποίηση, και την επιχειρηματική ευφυΐα με χάρτη αντίληψης περιβάλλοντος.

Ο JS Choi, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Total Soft Bank, δήλωσε ότι η συμφωνία με την Aidrivers αντανακλά τη δέσμευσή τους στην καινοτομία καθώς διερευνούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η αυτοματοποίηση για παραγωγική και αποδοτική λιμενική λειτουργία.

AIDRIVERSTOTAL SOFT BANKλιμάνια
Keywords
Τυχαία Θέματα
Aidrivers- Total Soft Bank, Συνεργασία,Aidrivers- Total Soft Bank, synergasia