AVE (Audiovisual): Μείωση 53% στα έσοδα από κινηματογράφους και Allou

Στα 3,40 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα έσοδα της AVE (πρώην Audiovisual) από τη λειτουργία των κινηματογράφων και του Αllou Fun Park, κατά το πρώτο 5μηνο της τρέχουσας χρήσης. Τα έσοδα εμφανίζονται μειωμένα κατά 53% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Επιπλέον, τα έσοδα προερχόμενα από τη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας κατά το πρώτο 5μηνο του 2020 ανήλθαν σε 35,88 εκατ. μειωμένα κατά 13% περίπου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους κατά την οποία ανήλθαν σε 41,45 εκατ.

Όπως επισήμανε την Πέμπτη η διοίκηση

της εταιρείας, η επόμενη μέρα της πανδημίας θα είναι δύσκολη. Δυο βασικοί επιχειρησιακοί πυλώνες του Ομίλου, αυτός της εκμετάλλευσης των κινηματογραφικών αιθουσών (Ster / Odeon) και αυτός της εκμετάλλευσης ψυχαγωγικών πάρκων (Allou Fun Park) εισήλθαν σε καθεστώς υποχρεωτικής αναστολής της λειτουργίας τους με κρατική εντολή. Οι κινηματογράφοι παραμένουν σε αναστολή μέχρι και σήμερα, ενώ το Allou Fun Park επαναλειτούργησε από τα μέσα Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η AVE (πρώην Audiovisual της οποίας ο βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη) ελέγχει το 50,1% της Kristelkom, έχει θυγατρική την «Allou Fun Park Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε.» στο οποίο ανήκει το θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας Allou Fun Park, αλλά και την Odeon με τις κινηματογραφικές αίθουσες.

AudiovisualΑllou Fun ParkOdeonSter CinemasΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑαναστολη λειτουργίαςKristelkom
Keywords
Τυχαία Θέματα