ADAPTIT: Προβλέπει τζίρο €40 εκατ. το 2023-Ώθηση από νέες εξαγορές

Με ένα επενδυτικό πλάνο που προσεγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ επιχειρεί να ξεκινήσει το 2023 ο όμιλος ADAPTIT, το οποίο και θα βασιστεί σε επτά πυλώνες ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και CEO της ADAPTIT, Αθανάσιος Τζαφέρης, μιλώντας χθες σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους, έκανε μια πρόβλεψη για τον κύκλο εργασιών της εταιρείας.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο κύκλος εργασιών της ADAPTIT για το 2023 θα προσεγγίσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, με τα 11 εκατομμύρια εξ αυτών να προέρχονται

από τις αγορές του εξωτερικού, ενώ παράλληλα η εταιρεία προβλέπει να αυξήσει το εργατικό της δυναμικό κατά 60 εργαζόμενους.

«Από το 2005 που ιδρύθηκε η εταιρεία, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών αποδεικνύει ότι αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, ενισχύοντας το πελατολόγιό μας εντός και εκτός Ελλάδας και προχωρώντας σε σημαντικές συνεργασίες με γνωστές εταιρείες στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών», δήλωσε ο κ. Τζαφέρης.

Για το τρέχον έτος, ο κύκλος εργασιών ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ το 2021, με την αύξηση των εσόδων να συνοδεύεται και από τις νέες επενδύσεις του Ομίλου, όπως την εξαγορά του 80% της Cloudrock στον κλάδο των data centers.

Οι νέοι πυλώνες ανάπτυξης

Για το 2023, η ADAPTIT στοχεύει στην ενδυνάμωση της όσον αφορά στις αγορές του εξωτερικού, στη συμμετοχή της σε συγκεκριμένα έργα του Δημοσίου, στην ανάπτυξη υπηρεσιών Cybersecurity, ενώ στοχεύει και στην επένδυση σε νέες υποδομές.

Παράλληλα, στο επίκεντρο των στόχων της βρίσκονται και οι λύσεις επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality – AR), οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που αξιοποιούν τις δυνατότητες των drones, αλλά και το Internet of Things (IoT).

Μεταξύ άλλων,η ADAPTIT επιχειρεί να ενισχύσει τις στρατηγικές της συνεργασίες, ενώ αυτή τη στιγμή ο όμιλος συνεργάζεται με γνωστούς οίκους, όπως είναι η TeamViewer, η Netscout – Arbor, η ΙΒΜ, η Opengear, η Nozomi Networks, η ADVA και η Spirent.

Ερασμία Αρβανιτά

AdaptITΕπενδύσειςData Centerεξαγορές
Keywords
Τυχαία Θέματα
ADAPTIT, Προβλέπει, €40, 2023-Ώθηση,ADAPTIT, provlepei, €40, 2023-othisi