Όλ. Γεροβασίλη: Αναστέλλεται κάθε διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο μέχρι αρχές Απριλίου

10:11 15/3/2018 - Πηγή: Dimosio

Με χθεσινή επείγουσα εγκύκλιο η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη ανακοινώνει την αναστολή, προσωρινά, της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού στο Δημόσιο, προκειμένου να προβεί σε αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές.

Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι η αναστολή θα ισχύσει μέχρι την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι τη σχετική δέσμευση είχε αναλάβει χθες η υπουργός κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της κοινής

ομάδας εργασίας για την Δημόσια Διοίκηση και προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διάλογος που είναι σε εξέλιξη με την ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά το κείμενο της εγκυκλίου:

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα προβεί σε αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης.

Ως εκ τούτου, και προς αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών, παρακαλούμε να ανασταλεί προσωρινά η διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού μέχρι την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού παρακαλούνται να κοινοποιήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, την παρούσα σε όλους τους υπαλλήλους αρμοδιότητάς τους καθώς και στους φορείς που εποπτεύουν.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται για την άμεση κοινοποίηση της παρούσας στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Η παρούσα εγκύκλιος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας μας www.minadmin.gov.gr, στη διαδρομή: Διοικητική Ανασυγκρότηση – Ανθρώπινο Δυναμικό-Αξιολόγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα