Ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων – Τι θα κάνει ο Πατούλης

12:53 31/8/2018 - Πηγή: Dimosio

Στη…κούρσα της διεκδίκησης του δήμου Αθηναίων μπαίνει για τα καλά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Παύλος Μπακογιάννης. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του Dimosio.gr ο κ.Μπακογιάννης έχει αποφασίσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνει την ομάδα του με έμπειρα, αλλά και νεότερα στελέχη προκειμένου να οργανώσει την προεκλογική του καμπάνια, αλλά και να διαμορφώσει το πυρήνα του προγράμματος

του για την Αθήνα.

Μάλιστα, στενοί συνεργάτες του νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει αποσπάσει εδώ και αρκετούς μήνες το “πράσινο φως” από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη φέρνει σημαντικές ανατροπές στα σχέδια του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει να δίνει εδώ και αρκετούς μήνες το δικό του, μοναχικό θα μπορούσε κανείς να πει, αγώνα για το δήμο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μετά και τις απανωτές αποτυχίες της Περιφέρειας Αττικής, στρέφεται προς το..θώκο της Περιφέρειας Αττικής διεκδικώντας τη θέση της κυρίας Δούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα