Ιδιωτικός Τομέας: Προσλήψεις σε 4 μεγάλες εταιρείες

12:00 12/5/2018 - Πηγή: Dimosio

Νέο προσωπικό θα εντάξουν στο δυναμικό τους τέσσερις μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Πρόκειται για τις εταιρείες: Starbucks, Metro, Ευρωκλινική Αθηνών και Κωτσόβολος. Δείτε τις “ανοιχτές” θέσεις εργασίας!

Metro

Η εταιρία METRO ΑΕΒΕ ζητά να καλύψει θέσεις για στελέχη πωλήσεων στην περιοχή της Μακεδονίας. Οι θέσεις αφορούν σε εξωτερικές

πωλήσεις σε καταστήματα HORECA και σε μικρή λιανική αγορά τροφίμων. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης, η προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση, από τα οποία 3 έτη σε ανάπτυξη πελατολογίου HORECA, η καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, το δίπλωμα οδήγησης, η εργατικότητα, ο επαγγελματισμός και ο προσανατολισμός στην επίτευξη ιδιαίτερα απαιτητικών στόχων. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές (συμπεριλαμβανομένου εταιρικού αυτοκινήτου), εταιρικό κινητό τηλέφωνο και tablet με σύνδεση Ιnternet, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, πριμ επίτευξης στόχων, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία. Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα κάνοντας κλικ στη σελίδα: https://mycareer.metro.com.gr/AddNew.aspx?chkc=Y και επιλέγοντας τον κωδικό θέσης MNG33.

Starbucks

Tα Starbucks αναζητούν προσωπικό πέντε ειδικοτήτων, στην Αθήνα. Προσόντα: Γνώση αγγλικών, προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Πιο αναλυτικά, αυτήν την περίοδο ζητούνται: Baristas (Κωδικός: ΒΑ – 18), Assistant Store Managers (Κωδικός: ASΑ – 18), Store Managers (Κωδικός: SMΑ – 18), Shift Supervisors (Κωδικός: SSΑ – 18), Assistant Store Manager (Κωδικός: ASC – 18). Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αίτηση για θέση στα καταστήματα, παρακαλούμε να αφήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει να εργαστείς ή να στείλεις το βιογραφικό σου στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

Ευρωκλινική Αθηνών

Ο Όμιλος Ευρωκλινική αναζητά να προσλάβει Υπάλληλο Δακτυλογράφησης Πορισμάτων Ασθενών. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι, 2+ έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή σε περιβάλλον κλινικής/ νοσοκομείου, τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης, καλή γνώση προγραμμάτων Η/Υ (MS Office), καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά), ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα. Ο Όμιλος προσφέρει: Άριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες ανάπτυξης, συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας εργαζομένων Ευρωκλινικής καθώς και των συγγενών τους, παροχή benefits club card με σημαντικά προνόμια. Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο [email protected] χρησιμοποιώντας τον κωδικό ΠΟΡ.18 Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας.

Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος ζητά για το υποκατάστημά της στην Δράμα Διοικητικό Στέλεχος Καταστήματος. Ο ρόλος του διοικητικού στελέχους καταστήματος είναι: Να μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες πώλησης και την κερδοφορία του καταστήματος, να εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών, είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση του καταστήματος, την εκπαίδευση της ομάδας του, καθώς και για την εξέλιξή της, να εξασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες και πρακτικές ακολουθούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται: Πανεπιστημιακές σπουδές (Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. / ιδιωτικού κολεγίου) κατά προτίμηση στη διοίκηση επιχειρήσεων, προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-4 ετών σε θέση με ευθύνη ομάδας στον χώρο των καταστημάτων λιανικής, ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικός προσανατολισμός, πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης H/Y.Προσφέρονται: ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και ελκυστικό bonus βάσει αποτελεσμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο http://corporate.kotsovolos.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα