Γραπτός διαγωνισμός για 548 θέσεις μονίμων στην ΑΑΔΕ

Γραπτό διαγωνισμό για 548 θέσεις μονίμων υπαλλήλων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η νέα μεγάλη προκήρυξη θα αφορά μόνο δύο ειδικότητες (ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών) και οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα στελεχώσουν την Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, τις Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, καθώς και τα Τελωνεία

όλης της χώρας.

Οι νέοι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Νομικής ή Οικονομικών σπουδών, ενώ θα εργαστούν στις κατά τόπους ΔΟΥ σε όλη την επικράτεια, συνδράμοντας στους ελέγχους κατά της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής (σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων αναμένεται να «τρέξουν» μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ η γραπτή εξέταση θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών οι υποψήφιοι του διαγωνισμού θα πρέπει να διαθέτουν γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, ή γερμανικής), όπως και Η/Υ.

Ο διαγωνισμός ζητά πτυχία όπως Νομικής, Οικονομικών, ή Οικονομικής Επιστήμης, ή Οικονομικών Επιστημών, ή Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Δημοσίων Οικονομικών, ή Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ή Στατιστικής ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης, ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ή Στατιστικής και Αναλογιστικών − Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, ή Μαθηματικών με Εισαγωγική Κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.

Επίσης Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης, Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, ή Ναυτιλιακών Σπουδών, ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεω,ν ή Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής, ή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα