60 πωλητές αναζητά η Coca Cola Τρία Έψιλον

08:29 29/1/2018 - Πηγή: Dimosio

Εξήντα υποψήφιους για θέσεις πωλητών αναζητά η Coca Cola Τρία Έψιλον, προκειμένου να αναλάβουν το έργο προώθησης των προιόντων της εταιρείας σε 18 σημεία πώλησης στην περιφέρεια και κυρίως στη νησιωτική χώρα.

Οι νέες θέσεις αφορούν 18 περιοχές σε όλη τη χώρα, όπου οι ανάγκες της εταιρείας είναι ιδιαίτερα αυξημένες κατά την καλοκαιρινή περίοδο όπως οι εξής: Θάσος, Πρέβεζα, Σκιάθος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αργολίδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο,

Λασίθι, Χανιά), Ρόδος, Κως, Χίος, Σάμος, Λέσβος, Σκόπελος, Κέρκυρα, Κυκλάδες και στη Χαλκιδική.

Οι αιτήσεις για τις 60 θέσεις στη Διεύθυνση Πωλήσεων υποβάλλονται μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Όπως επισημαίνει η Coca Cola Τρία Έψιλον, η ομάδα πωλήσεων αριθμεί περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα και κάθε χρόνο μεγαλώνει, με την πρόσληψη εποχικών εργαζόμενων στη θέση του Market Developer.

Η εταιρεία προσφέρει στους υποψήφιους ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, παροχών και χρήσιμων εργαλείων, καθώς και μία μοναδική ευκαιρία συνεργασίας με καταξιωμένα Στελέχη Πωλήσεων της αγοράς.

Επισημαίνει δε πως το 2017 και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζόμενων απορροφήθηκε σε οργανικές θέσεις της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα