Βρέθηκε πτώμα γυναίκας κάτω από τις λάσπες στο Μουζάκι

Ανθρώπινο μέλος, το οποίο ανήκει σε γυναίκα, εντοπίστηκε κάτω από τις λάσπες στην Καρδίτσα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
Ένα ανθρώπινο μέλος, το οποίο ανήκει σε γυναίκα, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην -βαριά πληγείσα από τον κυκλώνα «Ιανός»- Καρδίτσα.
Οι πρώτες πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρουν πως το μέλος εντοπίστηκε κάτω από λάσπες στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, στο Μουζάκι.
Η ΕΡΤ αναφέρει πως οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών είναι πως ανήκει στην 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία αγνοείτο από την

περασμένη Παρασκευή, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα.
Ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης, που είχε αναλάβει τον εντοπισμό της γυναίκας, Σπύρος Μητριτσάκης, μίλησε το πρωί στο MEGA για την πορεία των ερευνών, κάνοντας λόγο για πολύ δύσκολη προσπάθεια.
«Είναι πολύ σκληρό να μη βρίσκεις τον άνθρωπό σου, έστω για να τον θάψεις» σημείωσε.
Αγωνία των κατοίκων
Οι κάτοικοι της πόλης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα μέρες μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας και εκφράζουν την αγωνία τους για την αποκατάσταση των καταστροφών.
«Υπάρχουν τεράστιες καταστροφές στο κέντρο της πόλης. Έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά. Είμαστε μόνοι μας. Όλα κολυμπάνε στις λάσπες» σημείωσε ο Άκης Λαμπονίκος, κάτοικος της πόλης, δίνοντας στο MEGA μία εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή. Ο ίδιος εξέφρασε τη θλίψη του σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην πόλη.
Πηγή Sputniknews

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, Μουζάκι,vrethike, mouzaki