Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου η πρεμιέρα του Master Chef

Τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, στις 21:00, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο από τον τέταρτο κύκλο του «MasterChef» μέσα από τη συχνότητα του Star και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο.
Ώρα να φορέσουμε την ποδιά μας, να πιάσουμε τις κατσαρόλες και να μπούμε στην κουζίνα του «MasterChef», καθώς ο τέταρτος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής, μέσα από τη συχνότητα του Star, ξεκινάει τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, στις 21:00.
Ο φετινός

κύκλος προοιωνίζεται ιδιαίτερα συναρπαστικός, αφού οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και οι τρεις σεφ-κριτές του διαγωνισμού, δηλαδή ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα δημιουργήσουν τις ομάδες τους και θα έχουν δύσκολο έργο.
Οι δοκιμασίες θα είναι απαιτητικές, αλλά ευτυχώς θα υπάρχει -και φέτος- η ημέρα επιβράβευσης, κατά την οποία οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας θα απολαμβάνουν γαστρονομική έξοδο με τον Γιάννη Απστολάκη.
Επίσης, στη θέση του Food and Beverage Manager θα βρίσκεται ο Νίκος Θωμάς, ο οποίος θα επιμελείται τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και την αποθήκη τροφίμων.
Ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου έχει αναλάβει χρέη Food Stylist & Coach και θα καθοδηγεί τους παίκτες σχετικά με την πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων τους.
Καθημερινή παρουσία στην prime time
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου», την Παρασκευή (17/01), την πρώτη εβδομάδα θα προβληθούν τρία επεισόδια του «MasterChef» με θέμα τις οντισιόν των συμμετεχόντων, αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια και όταν θα έχουν προκύψει οι διαγωνιζόμενοι που θα μείνουν στο σπίτι του «MasterChef», το Star φέρεται να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο αύξησης των ημερών προβολής – ακόμα και σε καθημερινή βάση.
Πάντως, ο νέος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής επιστρέφει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο, με έπαθλο 50.000 ευρώ, και ίσως φέτος να δούμε την «πρώτη Ελληνίδα MasterChef».
Πηγή Sputniknews.gr, Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα