Τα ΕΛΠΕ χρυσός χορηγός στους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ήταν χρυσός χορηγός στους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.
Η διοργάνωση διεξήχθη σε τρεις εγκαταστάσεις, με συνολικά 11 αθλήματα και περισσότερους από 1000 αθλητές και μέλη αποστολών από τις 26 χώρες της Μεσογείου που είναι μέλη της Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων και προέρχονται από την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη, στέλνοντας το μήνυμα της ένωσης και φιλίας των λαών.


Mετά

από δράση 7 ημερών έπεσε η αυλαία των «2ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων – Πάτρα 2019». Κατά τη διάρκεια των αγώνων η αποστολή των Ελλήνων αθλητών κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας ως συνολική συγκομιδή 46 μετάλλια, εκ των οποίων 19 χρυσά, 16 αργυρά και 11 χάλκινα.
Εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΠΕ, ο διευθυντής Γεωτρήσεων και Παραγωγής, Φοίβος Συμεωνίδης και ο υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, Γιώργος Καλαφατάκης, έκαναν την απονομή των μεταλλίων, ο μεν πρώτος στο σλάλομ του θαλάσσιου σκι ανδρών που βρήκε νικητή τον πρωταθλητή μας Φίλιππο Κύπριο, ενώ ο έτερος στο άθλημα του Beach Wrestling στα +70 κιλά των γυναικών όπου θριάμβευσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κόσμου Κατερίνα Ειρήνη Πιτσιάβα.


Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, παρέστησαν αθλητές που υποστηρίζονται στις προσπάθειές τους από τον όμιλο, όπως ο παραολυμπιονίκης πρωταθλητής κολύμβησης Γιώργος Σφαλτός και οι παίκτριες καλαθοσφαίρισης Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Στεφανία Πατέρα, οι οποίες έχουν κατακτήσει με την Εθνική Κωφών Μπάσκετ, τόσο το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όσο και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα