Παύλος Πολάκης: Με Καζαντζίδη στη Βουλή γιόρτασε το «Όχι» για άρση ασυλίας

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.
Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η αίτηση για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.
Η υπόθεση αφορούσε σε μήνυση που είχε υποβάλει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης

εναντίον του πρώην υπουργού Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πιο συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 κατά και ένας δήλωσε «παρών».
Επομένως, με βάση το αποτέλεσμα δεν αίρεται η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι υπέρ της ασυλίας είχε ταχθεί η ΝΔ και η Ελληνική Λύση.
Από τη διαδικασία απουσίαζε σχεδόν η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ενώ απουσίες υπήρξαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στα 84 «όχι» περιλαμβάνονται και βουλευτές του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ 25 (76 ΣΥΡΙΖΑ, 4 ΚΚΕ και 4 ΜέΡΑ 25).
Ταυτόχρονα, αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κλείσει την τοποθέτησή του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αφού είπε μια μαντινάδα, έβγαλε το κινητό του από την τσέπη του και έπαιξε το τραγούδι «Δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια», του Στέλιου Καζαντζίδη.
«Κι αν κάνετε τα στήθια μου κομμάτια, εσείς πεθαίνετε κι όχι εγώ, να είστε καλά, ψηφίστε τώρα» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.
Δήλωση Πολάκη στο Facebook: ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ Η ΑΣΥΛΙΑ!!!(84 ΚΑΤΑ ,80 ΥΠΕΡ και 2 ΠΑΡΩΝ)
Ειλικρινά ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!
ΥΓ Ευχαριστώ αυτούς από την πλειοψηφία που πείστηκαν από αυτά που άκουσαν από μενα και δεν στήριξαν την άρση ασυλίας μου!!
Πηγή Sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα