Ο Τραμπ παραδέχεται πως ο Ιησούς είναι πιο… διάσημος από τον ίδιο

Ενθουσιασμό προκάλεσε σε υποστηρικτές του στη Βόρεια Καρολίνα ο Ντόναλντ Τραμπ όταν θυμήθηκε μία μικρή στιχομυθία που είχε με κάποιον οπαδό του. Αντικείμενο; Το ποιο είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο στον πλανήτη.
Ακόμη μία δήλωση που συζητάται εντόνως, ιδίως στα social media, έκανε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Βόρεια Καρολίνα, την Πέμπτη.
Ο Τραμπ παραδέχθηκε πως… δεν είναι το πιο διάσημο πρόσωπο στον πλανήτη.
«Κάποιος

μου είπε τις προάλλες, “είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο, μακράν”. Του απάντησα: “Όχι, δεν είμαι” και με ρώτησε ποιος είναι πιο διάσημος. Του απάντησα “ο Ιησούς Χριστός”».
Οι υποστηρικτές του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Τραμπ συνέχισε τονίζοντας πως δεν δέχεται καμία διαφωνία επί του ζητήματος.
Το Twitter έσπευσε να παραλληλίσει αυτή του την δήλωση με εκείνη του Τζον Λένον, ο οποίος το 1966 είχε αναφέρει πως οι Beatles ήταν τότε πιο δημοφιλείς από τον Ιησού.
Η δήλωση του Τραμπ ήρθε περί τη μία εβδομάδα αφότου ο γιος του Έρικ είχε ισχυριστεί πως ο πατέρας του «έσωσε στον Χριστιανισμό» από τους Δημοκράτες.
«Προστάτευσε τη δεύτερη τροπολογία, έσωσε, κυριολεκτικά, τον Χριστιανισμό. Yπάρχει κανονικός πόλεμος κατά της πίστης σε αυτή τη χώρα από την άλλη πλευρά. Εννοώ το Δημοκρατικό Κόμμα, η άκρα αριστερά έχει γίνει το κόμμα των άθεων. Θέλουν να επιτεθούν στον Χριστιανισμό, θέλουν να κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μείνουν ανοιχτές οι κάβες, αλλά θέλουν να κλείσουν τις εκκλησίες σε όλη τη χώρα».
Πηγή sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα