«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

Τον Σεπτέμβρη του 2020, το Christmas Theater… βγάζει τραπεζάκια έξω και μέρος του αύλειου χώρου του Κλειστού Ολυμπιακού Σταδίου Γαλατσίου, μεταμορφώνεται σε μία ανοιχτή μουσική σκηνή για να υποδεχτεί το CT Garden Festival. Ενα φεστιβάλ που μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια.
Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού μαζί με τη νεότερη γενιά συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν

τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες. Είναι στη φύση μας το ταξίδι και όσοι αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι ξέρουμε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ν’ αποδράσουμε και ν’ ανακαλύψουμε όσα χάσαμε στην πορεία ή όσα ποτέ δεν συναντήσαμε. Ταξίδι είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή.
Στο CT Garden Festival του Christmas Theatrer συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επίσης θα φιλοξενηθούν διακεκριμένα project όπου το ελληνικό τραγούδι και η ελληνική μουσική συνομιλούν με τις «Μουσικές του Κόσμου»
«Για που το ‘βαλες…καρδιά μου».
Πολλά και διαφορετικά τα ταξίδια που ονειρευτήκαμε να κάνουμε μαζί σας. Ταξίδια σε άλλες πολιτείες. Ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα.
Θα ταξιδέψουμε με τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Μόντε Κάρλο, στη Βαγδάτη αλλά και σε φίνο ακρογιάλι στην Παραγουάη της Λατινικής Αμερικής. Γιατί η φαντασία έχει τη δύναμη να μάς παρασύρει. Οπως λέει κι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου: «Οσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει…».
11 Σεπτεμβρίου 2020 – 11 Οκτωβρίου 2020
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός
Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater – Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα