Μια 94χρονη γιόρτασε τα γενέθλια της και έκανε την πιο μακάβρια ευχή

Μια 94χρονη Αμερικανίδα γιόρταζε τα γενέθλιά της και η μακάβρια ευχή που έκανε μπροστά στην τούρτα γενεθλίων της έγινε viral.
Συγκεκριμένα, η γιαγιά, λίγο πριν το καθιερωμένο Happy Birthday τελειώσει, είπε δυνατά την ευχή της. «Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ…. Ελπίζω να είναι τα τελευταία μου».
Το βίντεο τράβηξε η εγγονή της 94χρονης γιαγιάς, που ανέβασε το κλιπάκι στο δημοφιλές

μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, όπου μόνο εκεί έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατ. views.
«Όταν η γιαγιά μου είπε την πλέον διάσημη φράση της: “Ελπίζω να είναι τα τελευταία μου” δεν σοκαρίστηκα καθώς το λέει για πλάκα εδώ και μερικά χρόνια. Τουλάχιστον, εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι αστείο», είπε η νεαρή Αμερικανίδα, σύμφωνα με τον ιστότοπο LADbible.
Σε αντίθεση με όσα φαίνονται στο σύντομο βίντεο, η εγγονής της 94χρονης διαβεβαιώνει ότι η γιαγιά της είναι «γεμάτη ζωή».
«Η γιαγιά μου έχει μια πολύ ζωντανή μνήμη για την ηλικία της και μπορεί να σας πει ιστορίες από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι. Είναι υγιής, γεμάτη ζωή και ακόμη πολύ ανεξάρτητη. Ακόμη οδηγεί μόνη της».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γιαγιά δεν έχει ούτε κινητό ούτε ξέρει τίποτα από Διαδίκτυο, οπότε έχει άγνοια για την διασημότητα που κέρδισε χάρη στη μακάβρια ευχή της.
Πηγή Sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα