Καλωσορίζουμε την Ανοιξη και το Πάσχα με υπέροχα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε από την ανοιξιάτικη συλλογή 2018 της UNICEF

Καλωσορίζουμε την Ανοιξη και το Πάσχα ανανεώνοντας τα όνειρα και την πίστη για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο δικαιούνται να ζουν τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου.
Ετσι, παιδιά που δοκιμάζονται από συνεχιζόμενες ανθρωπιστικές κρίσεις, παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά, όπως νερό, φαγητό, στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, παιδιά με ανύπαρκτο παρόν και αβέβαιο μέλλον. Αγοράζοντας

λαμπάδες, δώρα και κάρτες UNICEF, προσφέρετε δώρα ζωής σε αυτά, τα λιγότερο προνομιούχα παιδιά, ενώ θα δώσετε χαρά σε εκείνους που θα λάβουν τα δώρα σας.
Ομορφες, στολισμένες λαμπάδες και υπέροχες προτάσεις δώρων κοσμούν τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταλόγου και του e-shop σε προσιτές τιμές.
Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες καλέστε στο 801 500 12345 και θα εξυπηρετηθείτε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή στο 210 72 55 555 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., από Δευτέρα ως Παρασκευή. Εναλλακτικά, στείλτε την παραγγελία σας με fax στο 210 72 52 555.
Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.unicef.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα