Η ZeniΘ προσφέρει 3 μήνες δωρεάν ρεύμα τη Black Friday

Η ZeniΘ, πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, γιορτάζει τη φετινή Black Friday και εξασφαλίζει μια προσφορά για τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Μόνο για μια ημέρα, η ZeniΘ προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα, με το προϊόν POWER

HOME MAX.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μέσα από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/ και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Ακόμη, οι κάτοικοι Αττικής μπορούν να επισκεφθούν το φυσικό ενεργειακό κατάστημα της ZeniΘ στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη 4, ενώ η προσφορά θα είναι διαθέσιμη και στο ZeniΘ Pop Up Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.
Η προσφορά αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX με 24μηνη σύνδεση και προσφέρει 3 μήνες δωρεάν μηνιαίο πάγιο και 3 μήνες κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) κατά τον 1ο, 12ο και 18ο μήνα του συμβολαίου.
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δηλώνει σχετικά: «Στη ZeniΘ, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για να τους προσφέρουμε κορυφαία ενέργεια με το μέγιστο όφελος για την κάθε ενεργειακή τους ανάγκη. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε παρά να συμμετάσχουμε δυναμικά και φέτος σ’ αυτόν το θεσμό της αγοράς, με μια σημαντική προσφορά – 3 μήνες δωρεάν ρεύμα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από το ελληνικό κοινό εδώ και 20 χρόνια. Kαι φέτος, η ενέργεια της Black Friday φτάνει στο ZeniΘ».

Keywords
Τυχαία Θέματα