Η Odyssey Cybersecurity φέρνει στη ΔΕΘ 2026 ένα live Security Operations Center
Με στόχο να φέρει το επιχειρηματικό κοινό πιο κοντά στις σύγχρονες προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας και στην πρακτική διάσταση της κυβερνοανθεκτικότητας, η Odyssey Cybersecurity συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στο περίπτερο της Odyssey, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα σύγχρονα Security Operations, μέσα από ένα live Security Operations Center, παρακολουθώντας στην πράξη διαδικασίες ανίχνευσης και απόκρισης σε κυβερνοαπειλές. Στον πυρήνα του live SOC βρίσκεται το ClearSkies Trademark iISOC, το Intelligent, Integrated Security Operations Platform που υποστηρίζει τα managed security operations της Odyssey. Μέσα από κοινό data model, connected workflows και unified console, η πλατφόρμα διασυνδέει δεδομένα, τεχνολογίες και διαδικασίες, υποστηρίζοντας πιο συντονισμένη ανίχνευση, διερεύνηση και απόκριση σε απειλές. Παράλληλα, η εμπειρία αναδεικνύει την προσέγγιση της Odyssey στα σύγχρονα Security Operations, όπου η ανθρώπινη εξειδίκευση, το AI orchestration, η integrated technology και το real-time intelligence λειτουργούν συνδυαστικά για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και κυβερνοανθεκτικότητας των οργανισμών.
O κ. Απόστολος Πανδρούλας, General Manager Greece της Odyssey Cybersecurity, δήλωσε: «Η κυβερνοανθεκτικότητα δεν αφορά μόνο τις τεχνολογίες που διαθέτει ένας οργανισμός, αλλά κυρίως το πόσο έτοιμος είναι να ανταποκριθεί αποτελεσματικά τη στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια απειλή. Ένας από τους στόχους μας στην Odyssey είναι να συμβάλλουμε στην καλύτερη κατανόηση αυτής της επιχειρησιακής διάστασης από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Γι’ αυτό επιλέξαμε στη ΔΕΘ να παρουσιάσουμε τα Security Operations live, μεταφέροντας τη συζήτηση από τη θεωρία στην πράξη και κάνοντας πιο απτό το τι απαιτεί πραγματικά η κυβερνοανθεκτικότητα στην εποχή του AI».
Με τη συμμετοχή της στη ΔΕΘ 2026, η Odyssey συνεχίζει να συμβάλλει στην ενημέρωση και την εξοικείωση του επιχειρηματικού κοινού με τις σύγχρονες απαιτήσεις της κυβερνοασφάλειας, ενισχύοντας τον διάλογο γύρω από την κυβερνοανθεκτικότητα, το incident readiness και την ετοιμότητα απέναντι στις απαιτήσεις της NIS2. Από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών θα μπορούν να επισκεφθούν την Odyssey στο Περίπτερο 15, Stand 39 και να γνωρίσουν από κοντά την προσέγγιση και τις δυνατότητες της εταιρείας στον τομέα των Security Operations.
Το άρθρο Η Odyssey Cybersecurity φέρνει στη ΔΕΘ 2026 ένα live Security Operations Center εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Υδρογόνο: Το νέο στοίχημα των πράσινων επενδύσεων
- Επίθεση Ryanair στην Ελλάδα, 4η βλάβη σε σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα νοσοκομεία και δίκτυο τηλεϊατρικής υπό κατασκευή
- Οι προτάσεις της Eurobank για αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
- Revolut: Πώς ο Νικ Στορόνσκι θέλει να τη μετατρέψει σε τραπεζικό γίγαντα της Ευρώπης
- Eurobank: Έως 12,7% η δυνητική αύξηση του ΑΕΠ από την αναβάθμιση των ΑΕΙ
- TikTok: Διχασμός στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο μέσο
- Στενά του Ορμούζ: Στις φλόγες δύο τάνκερ - Έπεσαν σε νάρκες
- Greek Maritime Golf Event 2026: Η ελίτ της ναυτιλίας στην Costa Navarino
- Ryanair κατά Ελλάδας: Νέα βλάβη στο ελληνικό ATC - Ζητά παρέμβαση της Κομισιόν
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dimoprasion
- Τελευταία Νέα Dimoprasion
- Η Odyssey Cybersecurity φέρνει στη ΔΕΘ 2026 ένα live Security Operations Center
- Πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα νησιά μας
- Με το «Ink» του Ντάνι Μπόιλ ανοίγει σήμερα η αυλαία της Μόστρα – Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα
- Νέες πιέσεις σε καύσιμα και ρεύμα: Πάνω από τα 95 δολάρια το Brent – Άλμα 129% στο φυσικό αέριο
- Έκτακτη επιχορήγηση 3 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου για τον αφθώδη πυρετό
- «Πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα νησιά
- Τη Μόσχα «έδειξε» το Βερολίνο ως υπεύθυνη για την απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία
- Αστυνομική ομάδα για τα ζώα συντροφιάς στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση δύο τουρκικών πλοίων ανοιχτά της Κωνσταντινούπολης – Αγνοούνται 10 μέλη πληρώματος
- Μέση Ανατολή: Ώρα μηδέν
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων της Δυτ. Μακεδονίας για επιπλέον θέσεις στη δράση απασχόλησης της ΔΥΠΑ
- Π. Μαρινάκης: Στην ΔΕΘ θα ανακοινώσουμε φοροελαφρύνσεις - Η αντιπολίτευση δίνει λεφτά από Monopoly
- Φ. Φουκουγιάμα στον Guardian: "Η νεότερη γενιά έχει ζήσει μόνο ειρήνη και δεν γνωρίζει τους κινδύνους των τυραννιών - Τον Τράμπ ενδιαφέρει μόνον ο πλουτισμός του"
- Κρίσιμες διαβουλεύσεις για το NZF στον IMO
- Μαρινάκης: Η εξωτερική πολιτική δεν έχει τίτλο τα «ήρεμα νερά»
- Το διατροφικό «πορτρέτο» της Γενιάς Ζ αποκαλύπτει έρευνα του Εργαστήριου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
- Διάκριση για τη Motor Oil στην αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
- ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Αύγουστο
- TikTok: Διχασμός στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο μέσο



