«Εσβησε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Το σπουδαιότερο βιβλίο της Ιστορίας του Παναθηναϊκού έγραψε σήμερα τα ξημερώματα τον… επίλογο του, με το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και ενώ είχε προηγηθεί η απώλεια του… προλόγου και κυρίως θέματος, αυτή του αδερφού του Παύλου. Σε ηλικία 88 ετών και καταβεβλημένος από πέρυσι τον Ιούνιο, όταν έχασε τον «Πατριάρχη» της οικογένειας, Παύλο, ο Θανάσης

Γιαννακόπουλος… έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, το οποίο θα έχει τελικό προορισμό την επανένωση των αγαπημένων αδελφών (σ.σ. Βασιλικής, Κώστας και Παύλου).
«Παντού και πάντα μαζί», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o ανιψιός του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με δύο φωτογραφίες των Θανάση, Παύλου και Κώστα από τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα στη ΒΙΑΝΕΞ μέχρι την καταξίωση.
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου»
Ημέρα θρήνου και οδύνης χαρακτηρίζει τη σημερινή, εξαιτίας του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, του οποίου υπήρξε πρόεδρος για πολλά χρόνια.
«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Ομιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο».
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
Θλίψη στην οικογένεια του μπάσκετ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του».
ΕΣΑΚΕ: «Ο Θ. Γιαννακόπουλος ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού»
Την βαθιά θλίψη για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους».
Η ΕΟΚ για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου
Με ανακοίνωσή του, το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας και το πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή. Ενας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα