Επιβίβαση με τραπεζική κάρτα αντί εισιτηρίου στις γραμμές express αεροδρομίου

Βιώσιμες υποδομές και σύγχρονες μεταφορές.

Επιβίβαση με τραπεζική κάρτα αντί εισιτηρίου στις γραμμές express αεροδρομίου Χρήστος Σταϊκούρας – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Μικρά και μεγάλα έργα στις υποδομές και μεταφορές . Βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Χρήση κινητών κ τραπεζικών καρτών στις μεταφορές. Δεν χρειάζεται ο επιβάτης να σταθεί σε μηχάνημα, να  ούτε να γνωρίζει τα προϊόντα.

Επιλέγεται το συμφερότερο προϊον για τον επιβάτη (αυτόματο σύστημα επιλογής κομίστρου).  Στο σύνολο

των μέσων του ΟΑΣΑ θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2024.

Tap to right  και αντιμετωπίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό η εισητηριοδιαφυγή.Επιβίβαση με τραπεζική κάρτα αντί εισιτηρίου στις γραμμές express αεροδρομίου – Ο Δ/νων Σύμβουλους του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης δοκιμάζει ανέπαφα την έκδοση εισιτηρίου για τη γραμμή express προς αεροδρόμιοΠροσπαθήσαμε το Σεπτέμβριο 2014, όταν τότε ήμουν Δ/νων Σύμβουλος στον ΟΑΣΑ να το ξεκινήσουμε, όπως είχε μόλις ξεκινήσει contactless η πληρωμή στο Λονδίνο.Πρόκειται για έργο ΣΔΙΤ που ανέλαβε η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.Η Αθήνα εντάσσεται στις ευρωπαϊκές πόλεις που χρησιμοποιούν την ανέπαφη συναλλαγή στις δημόσιες συγκοινωνίες.    Δρομολόγιο πιλοτικής λειτουργίας για αεροδρόμιο X95Μέχρι τέλους του 2024 το σύστημα  θα έχει τελειοποιηθεί και θα αφορά όλα τα ΜΜΜ.Στο πλάνο είναι μελλοντικά να αφορά και τη Θεσσαλονίκη.Γρηγόρης Δημητριάδης Δνων σύμβουλος Υπερταμείου.Το έργο έγινε με  ΣΔΙΤ κόστισε 14 εκατομμύρια ευρώ. Το σύνολο  του έργου που αφορά πλειάδα άλλων λειτουργιών θα κοστίσει  170 εκατ.ευρώ ενώ είχε αρχική εκτίμηση 60 εκατ. ευρώ.   Δεν υπάρχει χρέωση ζωνική ούτε αύξηση κομίστρου.

Το άρθρο Επιβίβαση με τραπεζική κάρτα αντί εισιτηρίου στις γραμμές express αεροδρομίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
epivivasi-me-trapeziki-karta-anti-eisitiriou-stis-grammes-express-aerodromiou.htm
Τυχαία Θέματα