Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη μια δυσκολία, αφού πριν λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο μια ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.
Καλύτερη μέρα με τη μέρα είναι η κατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που πρόσφατα μπήκε στο νοσοκομείο καθώς κόλλησε μια κοινή ίωση.
Ο μικρός στις αρχές Φεβρουαρίου προχώρησε σε επέμβαση στο πλαίσιο της θεραπείας που λαμβάνει για την ασθένεια από την οποία πάσχει.
Όπως ανέφερει η σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ», στο Facebook,

το αγόρι βγήκε από το νοσοκομείο και η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα ενώ, με αφορμή τις Απόκριες, ποζάρει με στολή Σούπερμαν.
«Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξιδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου 1, η οποία προκαλεί υποτονία σε χέρια και πόδια.
Η συγκεκριμένη σπάνια εκφυλιστική νόσος προσβάλει το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου.
Ο μικρός κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου.
Πηγή Sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα