Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών στη Νυρεμβέργη: Λανσάρει τον νέο διαδραστικό χώρο για παιχνίδια

Με τη διοργάνωση του 2024 η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών Spielwarenmesse 2024 στη Νυρεμβέργη πρόκειται να λανσάρει τον νέο διαδραστικό ειδικό χώρο για παιχνίδια που απευθύνονται σε ενήλικες και εφήβους, εστιάζοντας στις κατηγορίες «Συλλεκτικά», «Premium Συλλεκτικά», «Δημιουργική φαντασία» και «Επιτραπέζια Παιχνίδια».

Η Spielwarenmesse παρέχει στους επισκέπτες μια μοναδική επιλογή κατασκευαστών μέσα από 13 ομάδες προϊόντων, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο ιδιαίτερα παραδοσιακός τομέας των Πρότυπων Σιδηροδρόμων και των Μοντέλων Κατασκευών,

με μια γκάμα προϊόντων για νεοεισερχόμενους στον κλάδο, επαγγελματίες και συλλέκτες.

Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν όλες τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κόσμο των παιχνιδιών, καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Στη διοργάνωση του 2023 συμμετείχαν 2.142 εκθέτες από 69 χώρες, ενώ στην έκθεση συγκεντρώθηκαν 58.000 επισκέπτες από 128 χώρες.

Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2024

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες , κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419041, να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.spielwarenmesse.de/en/.

Το άρθρο Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών στη Νυρεμβέργη: Λανσάρει τον νέο διαδραστικό χώρο για παιχνίδια εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
diethnis-ekthesi-paichnidion-sti-nyremvergi-lansarei-ton-neo-diadrastiko-choro-gia-paichnidia.htm
Τυχαία Θέματα