Ασφαλής η διέλευση της Εγνατίας Οδού

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος να ενημερώνει για την στατικότητα και την περαιτέρω ασφάλεια της Εγνατίας Οδού:Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του ο υφυπουργός Υποδομών

“Μετά την εσφαλμένη εντύπωση που δημιουργήθηκε προ ημερών αναφορικά με υποτιθέμενα προβλήματα στατικότητας που αντιμετωπίζει η σήραγγα «Μαλακάσι Α», δουλεύουμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και να τους εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας.

Η αυτοψία από τους εμπειρογνώμονες σε αυτήν ολοκληρώθηκε και πέραν προβλημάτων αποφλοίωσης που οφείλονται στην παλαιότητα

και τις καιρικές συνθήκες, δεν διαπιστώθηκε κανένα άλλο πρόβλημα. Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα συνεχίσει να διεξάγεται από παράκαμψη, μέσω αμφιδρόμησης του Νότιου κλάδου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης.

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του ο υφυπουργός Υποδομών

Τονίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού στην κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ –ΕGIS, όλες οι σήραγγες της θα ελεγχθούν και θα ακολουθήσει, όπου απαιτείται, η βαριά συντήρηση της οδού, όπως άλλωστε προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης. Επιπλέον, τότε θα αρχίσει η κατασκευή για συμπληρωματικά έργα όπως το τμήμα του δρόμου «Χαλάστρα – Εύζωνοι» και η συζήτηση για τη σύνδεση του ημικόμβου που θα καλύψει την περιοχή του Περάματος. Και ας μην ξεχνάμε και τον οδικό άξονα «Ιωάννινα – Κακαβιά» ο οποίος αναμένεται να συμβασιοποιηθεί εντός του έτους και αποτελεί προτεραιότητα.”

Το άρθρο Ασφαλής η διέλευση της Εγνατίας Οδού εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
asfalis-i-dielefsi-tis-egnatias-odou.htm
Τυχαία Θέματα