Αρχίζει σήμερα στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Αρχίζει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη σε δεύτερο βαθμός της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.
Ο 60χρονος πλέον κατηγορούμενος θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.
Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, χρόνιος χρήστης ναρκωτικών, είχε καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια και εννέα μήνες για τη δολοφονίας τη εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών,

στις 18 Οκτωβρίου 2017.
Δις ισόβια
Η κοπέλα είχε βρεθεί σε λίμνη αίματος στο νεκροταφείο καθώς είχε δεχτεί 14 μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια. Οι αρχές αναζητούσαν τον δράστη και το κίνητρο για αρκετές ημέρες, ενώ η υπόθεση είχε ταράξει την κοινή γνώμη.
Αρχικά ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει την πράξη του, ωστόσο, αργότερα και ενώ είχε συλληφθεί, υποστήριξε πως ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα «συμβολαίου» για να λάβει αμοιβή 30.000 ευρώ. Είχε υποστηρίξει ότι το «συμβόλαιο» ήταν για τραυματισμό και πως δεν τη σκότωσε ο ίδιος αλλά τον χρησιμοποίησαν για να χρεωθεί αυτός το έγκλημα.
Η έδρα θεώρησε αβάσιμη τη νέα εκδοχή και επέβαλε την υψηλότερη ποινή που προβλέπεται για τις δύο βαριές πράξεις, ενώ δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Πηγή Sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα