Αποκλειστικά στο COSMOTE TV«Yellowstone» και Fleeting Lies

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά γουέστερν «Yellowstone» από τον μάστερ του είδους Τέιλορ Σέρινταν (Hell or High Water, Wind River) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV.

Οι πέντε σεζόν της σειράς με τον Κέβιν Κόστνερ, καθώς και τα all-star cast spin-off της σειράς «1883» με τον Σαμ Έλιοτ (A Star

is Born) και το «1923», με το λαμπερό ντουέτο Χάρισον Φορντ-Έλεν Μίρεν θα κάνουν πρεμιέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31/12. Όλο το «Yellowstone Universe» θα διατεθεί στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Αποκλειστικά στο COSMOTE TV«Yellowstone» και Fleeting Lies

Στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου ξεχωρίζει, επίσης, η γυρισμένη στο Πήλιο σειρά του BBC «The Castaways» με guest εμφάνιση του Τζέισον Στέιθαμ, το «Fleeting Lies», σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ και το βραβευμένο με Emmy «Vigil» που επιστρέφει ανανεωμένο, με τη Ρόουζ Λέσλι (Game of Thrones) και τη Σουράν Τζόουνς (Dr. Foster). Πρεμιέρα στην COSMOTE TV θα κάνει και το κωμικό «Entitled», με τον Μπρετ Γκέλμαν του Stranger Things και τον Ντόναλντ Σάμπτερ του Game of Thrones, αλλά και το νέο αστυνομικό θρίλερ του BBC, «Devil’s Peak».

Fleeting Lies
Η σειρά βρίσκει τη Λουθία όταν, αντί να λάβει προαγωγή, κατηγορείται για εταιρική κατασκοπεία και απολύεται. Προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, κρύβει την αλήθεια από τους δικούς της και ξεκινά έναν μοναχικό και αποφασιστικό αγώνα για να ανακτήσει τη ζωή της. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Έλενα Ανάγια (The Skin I Live In).
Πρεμιέρα: Παρασκευή 1/12, 20.45, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

Αποκλειστικά στο COSMOTE TV«Yellowstone» και Fleeting Lies

Entitled
Ο Γκέιμπ, ένας Αμερικανός χρεοκοπημένος πλαστικός χειρουργός, ταξιδεύει στην Αγγλία μετά από τον θάνατο της συζύγου του. Φτάνοντας στο περίεργο κτήμα των πεθερικών του, μένει άναυδος από τον πλούτο τους. Εκεί, τα μέλη της οικογένειας ανταγωνίζονται για την προσοχή του, αλλά και για την περιουσία που κληρονόμησε πρόσφατα.
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο: Παρασκευή 8/12, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Το άρθρο Αποκλειστικά στο COSMOTE TV«Yellowstone» και Fleeting Lies εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
apokleistika-sto-cosmote-tvyellowstone-kai-fleeting-lies.htm
Τυχαία Θέματα