ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Του Χρήστου Φωτιάδη του Αποστόλου, Δικηγόρου Αλεξανδρούπολης με ΑΜ ΔΣΑ 332, κατοίκου Αλεξανδρούπολης, οδός Λεωφόρος Δημοκρατίας 288, με την ιδιότητα του εκκαθαριστή του αγροτικού συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ» και με δ.τ. «Ε.Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ
ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ», που εδρεύει στην Ελευθερούπολη Δήμου Παγγαίου Α.Φ.Μ 096000345, όπως νομίμως εκπροσωπείται.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ
Την 8η του μηνός ΜΑΪΟΥ 2026,
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
1) Ενα οικόπεδο έκτασης 293,24 τ.μ. μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 268,72 τ.μ. στη Νικήσιανη Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 63.855,78 ευρώ.
2) Ενα οικόπεδο έκτασης 315,00 τ.μ. στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου άνευ αρίθμησης με τιμή πρώτης προσφοράς 47.936,00 ευρώ.
3) Ενα οικόπεδο με αριθ.οικ. 549, έκτασης 167,60 τ.μ., μετά του επ’ αυτού κτίσματος, έκτασης 167,60 τ.μ. στο Παλιοχώρι Παγγαίου Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 14.078,40 ευρώ.
4) Ενα οικόπεδο έκτασης 831,73 τ.μ. μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 16,28 τ.μ. στην περιοχή Μυρτόφυτου Καμπανιάτικα/Πραγασιά Ελευθερών Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 10.928,01 ευρώ.
5) Ενα οικόπεδο έκτασης 137,61 τ.μ. μετά του επ’ αυτού κτίσματος, έκτασης 114,60 τ.μ. στο Μυρτόφυτο Ελευθερών Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 9.830,42 ευρώ.
6) Ενα αγροτεμάχιο έκτασης 15.000,00 τ.μ. στο Μυρτόφυτο Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 1.250,00 ευρώ.
7) Ενα αγροτεμάχιο έκτασης 4.432,00 τ.μ. στο Παλαιοχώρι Παγγαίου Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 258,53 ευρώ.
8) Ενα αγροτεμάχιο έκτασης 8.000,00 τ.μ. στη Μουσθένη Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 2.426,70 ευρώ.
9) Ενα οικόπεδο με αριθ, οικ. έκτασης 532,00τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτισμάτων συνολικής έκτασης 236,66 τ.μ., στο 70 ΟΤ. της Τοπικής Κοινότητας Ορφανίου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 26.652,76 ευρώ.
10) Το υπ’ αριθμόν 112 οικόπεδο έκτασης 290,00 τ.μ., μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 71,76 τ.μ., στο υπ’ αρ. 18 O.T. της τοπικής Κοινότητας Μεσιάς της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της Π Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 6.631,16 ευρώ.
11) Το υπ’ αριθμόν 103 οικόπεδο έκτασης 137,00 τ.μ., στο υπ’ αρ. 16 Ο.T. της τοπικής Κοινότητας Μεσιάς της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 862,19 ευρώ.
12) Το υπ’ αριθμόν 629 οικόπεδο έκτασης 1.305,79 τ.μ., στο υπ’ αρ. 87 Ο.T. της Τοπικής Κοινότητας Μουσθένης της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 13.153,31 ευρώ.
13) Το υπ’ αριθμόν 63 οικόπεδο έκτασης 905,73 τ.μ.. μετά των επ’ αυτού κτισμάτων συνολικής έκτασης 454,32τ.μ., στο υπ’ αρ. 11 Ο.T. της Τοπικής Κοινότητας Ποδοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 44.523,36 ευρώ.
14) Το υπ’ αριθμόν 138 οικόπεδο έκτασης 288,50 τ.μ., μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 72,03Τ.μ. στο αρ.25 O.T. της Τοπικής Κοινότητας Σιδηροχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 5.994,74 ευρώ.
15) Το υπ’ αριθμόν 332 οικόπεδο έκτασης 496,79 τ.μ. μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 163,07τ.μ., στο υπ’ αρ, 43 Ο.T. της Τοπικής Κοινότητας Σιδηροχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας, με τιμή πρώτης προσφοράς 16.260,03 ευρώ.
16) Το υπ’ αριθμόν 1 οικόπεδο έκτασης 493,12 τ.μ.. μετά του επ’ αυτού κτίσματος έκτασης 69,08τ.μ.. στο υπ’ αρ. 1 Ο.T. της τοπικής Κοινότητας Σιδηροχωρίου-Καραβαγγέλης της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων του Δήμου Παγγαίου της ΓΙ.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 6.540,86 ευρώ.
17) Το υπ’ αριθμόν 200 οικόπεδο έκτασης 448,00 τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτισμάτων συνολικής έκτασης 274.25 τ.μ. στο Οφρύνιο της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 26.876,50 ευρώ.
18) Το υπ’ αριθμόν 331 οικόπεδο έκτασης 1068,99τ.μ., στο Οφρύνιο του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 10.221,25 ευρώ.
19) Το υπ’ αριθμόν 322 οικόπεδο έκτασης 636,00 τ.μ. στο υπ’ αριθμόν 49 Ο.T. του Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 5.210,11 ευρώ.
20) Το υπ’ αριθμόν 321 οικόπεδο έκτασης 426,00 τ.μ., στο υπ’ αριθμόν 49 Ο. Τ. του Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου της ΠΈ, Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 3.241,39 ευρώ.
21) Το υπ’ αριθμόν 910α οικόπεδο έκτασης 2750,00τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτισμάτων συνολικής έκτασης 131,65τ.μ., στο Κοκκινοχώρι της Τοπικής Κοινότητας Ποδοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 15.591,19 ευρώ.
22) Το υπ’ αριθμόν 249α οικόπεδο έκτασης 1.270,47 τ.μ., στο Κοκκινοχώρι της Τοπικής Κοινότητας Ποδοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 5.766,24 ευρώ.
23) Το υπ’ αριθμόν 2122α αγρό της συμπληρωματικής διανομής αγροκτήματος Ακροποτάμου έκτασης 4000,00τ.μ., στην τοπική Κοινότητα Ακροποτάμου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε, Καβάλας, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.333,33 ευρώ.
24) Ενα οικόπεδο έκτασης 78,20 τ.μ., στην Τοπική Κοινότητα Ακροποτάμου της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας με τιμή πρώτης προσφοράς 1.019,73 ευρώ.
25) Ενα οικόπεδο έκτασης 213,81 τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτισμάτων συνολικής έκτασης 171,10τ.μ., στο με αριθμό 179 οικόπεδο της αρχικής διανομής του συνοικισμού Ακροποτάμου, με τιμή πρώτης προσφοράς 26.202,30 ευρώ.
Κάθε υποψήφιος πλειοδότης συμμετέχει στον διενεργούμενο πλειοδοτικό διαγωνισμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως έχει πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο ενώ ρητώς τονίζεται ότι δύναται κάθε ενδιαφερόμενος να έλθει σε επαφή με τον εκκαθαριστή και να λάβει τα έγγραφα των ακινήτων που ο εκκαθαριστής έχει στην κατοχή του ως και να επισκεφθεί τα προς εκποίηση ακίνητα. Ο υπό εκκαθάριση συνεταιρισμός και ο εκκαθαριστής αυτού δεν εγγυώνται ούτε διαβεβαιώνουν την πραγματική και νομική κατάσταση όλων των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων που εκποιούνται και δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματα ή ελλείψεις ιδιοτήτων, την ύπαρξη των οποίων άλλωστε δεν υπόσχονται, των μεταβιβαζομένων και εκποιούμενων περιουσιακών στοιχείων. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να διεξάγουν τον δικό τους νομικό, φορολογικό και τεχνικό έλεγχο για τα περιουσιακά στοιχεία που περιγράφονται στην παρούσα καθώς και για το νομικό, πολεοδομικό και πραγματικό τους καθεστώς.
Ο εκκαθαριστής ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων του διαγωνισμού και του υπερθεματιστή για πάσης φύσεως νομικά ή πραγματικά ελαττώματα του εκποιούμενου ακινήτου και με τη συμμετοχή τους στο άτυπο πλειοδοτικό διαγωνισμό δηλώνουν, συμφωνούν και αποδέχονται ότι δεν αποκτούν καμία αξίωση κατά του εκκαθαριστή ή του υπό εκκαθάριση αγροτικού συνεταιρισμού από την διακήρυξη και τη συμμετοχή τους στον πλειοδοτικό διαγωνισμό. Ολα τα έξοδα και οι δαπάνες μεταβίβασης και κάθε άλλης πράξης που προβλέπεται για την πραγμάτωση και ολοκλήρωση της μεταβίβασης βαρύνουν αποκλειστικά τον υπερθεματιστή (όλως ενδεικτικά αμοιβή εκκαθαριστή, τέλη, φόροι, έξοδα μεταβίβασης, ΦΠΑ, τακτοποίηση τυχόν αυθαιρέτων κλπ. Ολες οι δαπάνες μεταβίβασης βαρύνουν αποκλειστικά τον υπερθεματιστή (όλως ενδεικτικά αμοιβή εκκαθαριστή, τέλη, φόροι, έξοδα μεταβίβασης, ΦΠΑ, τακτοποίηση τυχόν αυθαιρέτων, ταυτότητα κτιρίου ως ορίζεται ρητώς από τον νόμο.
Αλεξανδρούπολη, 16-04-2026
Ο εκκαθαριστής
Το άρθρο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Αποχώρησε η Βίκυ Φίλη από την Ogilvy
- Blue Origin: Κέρδισε τον πύραυλο, έχασε τον δορυφόρο – Τι σημαίνει η νέα αστοχία του Μπέζος
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ανοίγουν οι αιτήσεις – 300.000 vouchers για επιδοτούμενες διακοπές
- Superbet και Ogilvy ζωντανεύουν έναν αιώνα ΠΑΟΚ
- ΠΑΣΟΚ: «Στη ΝΔ ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε για να πετάξουν λάσπη» – Ερωτηματικά για το βιογραφικό του Αθ. Καββαδά
- Σε «πολιτική ομηρία» οι αποζημιώσεις των κερασοπαραγωγών της Αγιάς
- Αποκάλυψη WSJ: Φώναζε έξαλλος ο Τραμπ όταν έπεσαν οι δύο πιλότοι στο Ιράν - Τον κράτησαν εκτός συσκέψεων
- Σε υψηλό εβδομάδας το δολάριο ΗΠΑ
- Τα τελευταία κρίσιμα βήματα για την απορρόφηση των πόρων του ΤΑΑ
- Έβρος: Διαψεύδεται κρούσμα αφθώδους πυρετού
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dimoprasion
- Τελευταία Νέα Dimoprasion
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
- Άρση ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ, Χ. Αθανασίου και Τ. Χατζηβασιλείου
- Η Ελλάδα Premium προορισμός κρουαζιέρας 365 ημέρες τον χρόνο
- Ψηφιακή διακίνηση – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις
- Νέος υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αθανάσιος Καββαδάς
- Στον “αέρα” οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν
- Κτηματολόγιο: Στην τελική ευθεία ένα έργο 30 ετών
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγική απώλεια της υπαλλήλου του εξέδωσε το Υπουργείο Τουρισμού
- Νεκρή 51χρονη που έπεσε από τον δεύτερο όροφο του υπουργείου Τουρισμού
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Ηλικιωμένη ξέχασε σε λεωφορείο τσάντα με φρούτα και… 30.000 ευρώ – Βρέθηκαν και επεστράφησαν
- Αυστρία: Ηλεκτροκίνητο λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και 'εισήλθε' σε σουπερμάρκετ - 1 νεκρός και 7 τραυματίες
- Νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αθανάσιος Καββαδάς – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Μακάριου Λαζαρίδη
- Έβρος: Διαψεύδεται κρούσμα αφθώδους πυρετού
- Βουλγαρία: Συγχαρητήρια φον ντερ Λάιεν, Κόστα στον Ρούμεν Ράντεφ
- Κοζάνη: «Γέφυρα σωτηρίας» για ανήλικο – Σε 18 λεπτά από τα Ν. Μάλγαρα έως το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
- Το Ιράν ανοίγει ξανά τα κύρια αεροδρόμια της Τεχεράνης
- Η ΤτΕ προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο τον επαναδιορισμό Στουρνάρα
- Παππάς: Αθωωτική η απόφαση του Πλημμελειοδικείου - Κατέρρευσε η μεθόδευση της ΝΔ
- Η μετατροπή της επιστήμης σε εμπορική επιτυχία θα προσθέσει πάνω από 120 εκατ. ευρώ στην οικονομία της ΕΕ



