Αιφνίδιος θάνατος 15χρονης από κορονοϊό στη Θήβα

Σοκάρει ο αιφνίδιος θάνατος 15χρονης από τη Θήβα η οποία είχε συμπτώματα κορονοϊού, ενώ διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται η μητέρα της και ο πατέρας έχει βρεθεί θετικός στην COVID-19 και είναι ασυμπτωματικός.
Η 15χρονη κατέληξε λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της, ενώ τα δραματικά γεγονότα περιγράφει ο 20χρονος αδερφός της.
Μιλώντας στον Alpha, ο 20χρονος περιέγραψε

ότι τα άσχημα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται την Παρασκευή, οπότε «είχαν νοσήσει όλοι στο σπίτι: πατέρας, μητέρα και αδερφή».
Στην αρχή οι γιατροί σύστησαν την παραμονή στο σπίτι και την τήρηση των οδηγιών του Οργανισμού Υγείας. Τη Δευτέρα, όπως τους είχε ζητηθεί, πήγαν στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο.
«Την αδερφή μου την εξέτασε ένας παιδίατρος, που δεν ξέρω το όνομά του, αλλά όταν το βρω να βρει τρύπα να κρυφτεί. Τόλμησε και είπε πως η αδερφή μου είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα, ενώ είχε βγει το τεστ του κορονοϊού θετικό. Μπορεί να καταλάβει κάποιος τι εγκληματίας είναι αυτός;» είπε αρχικά.

Πρόσθεσε: «Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Ό,τι κι αν μου προσφέρουν, ό,τι κι αν μου πουν δεν απαλύνει τον πόνο μου, γιατί έχασα την αδερφούλα μου, το κοριτσάκι μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε… Ήταν το άλλο μου μισό».
«Όσοι είστε εναντίον της πανδημίας σκεφτείτε το πάρα πολύ καλά»
Ο ίδιος ομολογεί ότι υπήρξε αρνητής της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός το οποίο απέδωσε στο νεαρό της ηλικίας του, ωστόσο, απηύθυνε δραματική έκκληση σε όσους δεν πιστεύουν ότι «η πανδημία ζει ανάμεσά μας».
«Τα συλλυπητήρια είναι μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψω το δράμα που ζει ο πατέρας μου στη Θήβα και το δράμα που έχω περάσει εδώ και δύο μέρες εγώ. Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορονοϊό και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, δεν είναι δίκαιος, ούτε ευγενικός. Παραδέχομαι ότι κι εγώ υπήρξα αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, η πανδημία ζει ανάμεσά μας» ανέφερε.
Όπως επιβεβαίωσε, η μητέρα μου είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό, με υποκείμενα νοσήματα ζάχαρο, διαβήτη, έχει παραπανίσια κιλά και της είχαν ανιχνεύσει και κάτι στους πνεύμονες.
Πηγή: Sputniknews

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Αιφνίδιος, 15χρονης, Θήβα,aifnidios, 15chronis, thiva