19ο Ετήσιο Capital Link Closed–End Funds & Global Exchange-Traded Funds Forum

Το 19ο Ετήσιο Capital Link Closed–End Funds & Global Exchange-Traded Funds Forum πραγματοποιήθηκε ως Ψηφιακό Συνέδριο την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, 2020 σε συνεργασία με το New York Stock ExchangeNYSE.
Η ατζέντα του Συνεδρίου επικεντρώθηκε σε θέματα κρίσιμου ενδιαφέροντος

για τα CEF και ETF καθώς και σε επενδυτικές στρατηγικές που περιλαμβάνουν CEF και ETF.
Στο συνέδριο συμμετείχαν τρεις γκουρού του χώρου σε μία ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις μοναδικές και πολύτιμες τοποθετήσεις τους τόσο σχετικά με τις παρούσες συνθήκες και τις μελλοντικές προοπτικές στο επενδυτικό περιβάλλον, όσο και αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο των CEF & ETF: Tracy Maitland, President and Chief Investment Officer της Advent Capital Management, LLC, John P. Calamos, Founder, Chairman and Global CIO της Calamos Investments και Mario Gabelli, CFA, Chairman & Chief Executive Officer of GAMCO Investors, Inc. and LICT Corp. Η ενότητα συντονίστηκε από τον John Koudounis, CEO της Calamos Investments.
Κεντρική Ομιλήτρια του Συνεδρίου ήταν η κα. Susan Thompson, EVP, Head of SPDR Americas Distribution – State Street Global Advisors.
Ο κ. Νίκος Μπορνόζης τόνισε: «Αυτό το Συνέδριο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο μακροχρόνια και επιτυχημένα Επενδυτικά Συνέδρια, που εξετάζει όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στα CEF, ETF και MLP. Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και κρίσιμη. Εκτός από την ανάλυση των διαφόρων στρατηγικών που αφορούν τις επενδύσεις σε διάφορους τομείς, στο Συνέδριο θα συζητηθεί επίσης το συνολικό κλίμα στην οικονομία και τις επενδύσεις, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την περίοδο της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις επερχόμενες εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα