«Βούτηξε» στον θάνατο μαζί με το κοριτσάκι της

«Βούτηξε» στον θάνατο μαζί με το κοριτσάκι της20.03.2019Ρεπορτάζ

46χρονη στον Ν. Κόσμο πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου την τετράχρονη κι έπειτα αυτοκτόνησε

Μια οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στον Νέο Κόσμο και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών. Θύμα, ένα κοριτσάκι 4,5 χρόνων, το οποίο πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της η ίδια του η μητέρα (!) για να το ακολουθήσει δευτερόλεπτα μετά στον θάνατο με τον ίδιο τρόπο...

Ηταν λίγο πριν από τις 4.30 το απόγευμα, όταν η μητέρα βγήκε στο μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού

Προκοπίου Κατσαντώνη.

Στην αγκαλιά της κρατούσε το παιδί της. Οι γείτονες γνώριζαν ότι τελευταία η 46χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οταν, λοιπόν, μια γειτόνισσα που επέστρεφε με τα παιδιά της από το σχολείο είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι, κατάλαβε πως κάτι κακό θα συνέβαινε. Μάλιστα, άρχισε να της φωνάζει: «Πες μου, τι πρόβλημα έχεις; Ασε με να σε βοηθήσω, μπορώ, άσε κάτω το κοριτσάκι σου».

Ομως, η γυναίκα δεν άκουγε και συνέχιζε να κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι, το οποίο φαίνεται πως ένιωσε ότι θα του κάνει κακό και φώναζε σπαραχτικά τον πατέρα του, που την ίδια στιγμή ανέβαινε τρέχοντας στο διαμέρισμα, στην προσπάθειά του να προλάβει τα χειρότερα. Ομως, ξαφνικά, η 46χρονη προέταξε τα χέρια της και άφησε το παιδί να πέσει στο κενό!

Η γειτόνισσα, που παρακολουθούσε έντρομη, κάλυψε τα μάτια των παιδιών της για να μην δουν το άτυχο κοριτσάκι να πέφτει στο κενό, ενώ ταυτόχρονα φώναζε στη γυναίκα για να την αποτρέψει από το να κάνει το απονενοημένο διάβημα. Ωστόσο, η 46χρονη ανέβηκε σε μια καρέκλα, καθώς η κουπαστή του μπαλκονιού είχε προέκταση για την προστασία του παιδιού, και έκανε βουτιά θανάτου πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, σχεδόν δίπλα στο παιδί της!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και περιπολικά. Ομως για την άτυχη γυναίκα ήταν πια αργά, καθώς βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το 4,5 ετών αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων έχοντας σφυγμό, ωστόσο στάθηκε αδύνατον να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 17.00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, «άσφυγμο, με κόρες σε μυδρίαση, υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση». Οπως τονίζεται, «έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα».

Σοκ και στην Πάτρα

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα. Μια 52χρονη γυναίκα έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ναυαρίνου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου. Μάλιστα, κατά την πτώση της συμπαρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Ασφάλεια Πατρών. Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 52χρονη είχε χάσει πρόσφατα τους γονείς της, ενώ το τελευταίο διάστημα φρόντιζε τους θείους της, που ήταν ηλικιωμένοι. Το πιο πιθανό σενάριο είναι η γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της, ωστόσο οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα