Βίντεο γενεθλίων για το «Μαξίμου του Βορρά»

Βίντεο γενεθλίων για το «Μαξίμου του Βορρά» 11.01.2018Πρόσωπα

Με τη μουσική ενός σαντουριού, έναν χάρτη της Θεσσαλονίκης και ένα κουλούρι, και με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά!», αρχίζει το βίντεο διάρκειας 1.37'' που «διαφημίζει» το Μαξίμου Θεσσαλονίκης, που συμπλήρωσε

έναν χρόνο λειτουργίας.

Το βίντεο ανέβασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter γράφοντας. «Εναν χρόνο από την ίδρυσή του, το γραφείο του πρωθυπουργού έφερε πιο κοντά την κεντρική εξουσία στη Θεσσαλονίκη», προσθέτοντας ότι «αλλάξαμε την ατζέντα της πόλης, με έμφαση στις υποδομές και στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών».

Στο βίντεο γίνεται αναφορά στην ενίσχυση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στα πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Κόδρα που αποδίδονται στην τοπική κοινωνία, στην απο-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ, στην ενίσχυση της ΕΥΑΘ, στην κοσμοπολίτικη ΔΕΘ, στο λιμάνι και το νέο αναπτυξιακό σχέδιο, στην επανεκκίνηση των έργων στο μετρό και την επέκτασή του στις δυτικές συνοικίες της πόλης.

«Το πρωθυπουργικό γραφείο κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας. Εκανε πολλά! Και συνεχίζει» αναφέρεται στο βίντεο, ενώ ακούγεται η φωνή του κ. Τσίπρα να λέει: «Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα