Τι χρειάζεται το σαλόνι σας για να γίνει ένας πρακτικός και άνετος χώρος

Τι χρειάζεται το σαλόνι σας για να γίνει ένας πρακτικός και άνετος χώρος04.04.2019Ρεπορτάζ

Το σαλόνι είναι ο πρώτος χώρος που βλέπει κάποιος όταν ανοίγει η πόρτα του σπιτιού.

Έτσι οι περισσότεροι διακοσμούν το σαλόνι τους με βάση την αισθητική και μόνο, αφήνοντας κατά μέρος το στυλ και την άνεση.

Αν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο στον χώρο σας, επιλέξτε από το Epiploplus μοναδικά βασικά έπιπλα και μικροέπιπλα που θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται καλαίσθητος και ταυτόχρονα να είναι άνετος και πρακτικός για να χαλαρώνετε

και να υποδέχεστε τους καλεσμένους σας σε ένα σπίτι φιλόξενο, με το decor των ονείρων σας.

Επιλέξαμε για εσάς μερικά έπιπλα που μπορούν να σας προσφέρουν extra άνεση στον χώρο σας και πολύ στυλ!

Τραπέζια με τζάμι

Το coffee table ή τα τραπέζια με τζάμι δίνει στον χώρο λάμψη και αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να σταθεί σε ένα σαλόνι οποιουδήποτε στυλ.

Το διάφανο κρύσταλλο ταιριάζει με κάθε χρώμα και στυλ σαλονιού. Ο κρυστάλλινος σκελετός του είναι πολύ ανθεκτικός. Το τραπέζι είναι ανοιγόμενο και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο, επιλέγοντας τις σωστές καρέκλες τραπεζαρίας!

Αγοράστε το τραπέζι με ένα κλικ σε πολύ καλή τιμή και θα έρθει στην πόρτα σας με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε.

Καρέκλες από ξύλο οξιάς

Αν είστε σε δίλημμα ως προς τις κατάλληλες καρέκλες τραπεζαρίας, η λύση είναι μία! Οι καρέκλες από ξύλο οξιάς αποτελούν μία διαχρονική και ταυτόχρονα οικονομική πρόταση που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τραπεζαρία σαλονιού ή κουζίνας.

Αυτή η καρέκλα από οξιά και κόντρα πλακέ, που μπορείτε να βρείτε εδώ είναι ιδιαίτερα αναπαυτική και πρακτική. Μπορείτε να την παραγγείλετε σε σετ από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας epiploplus.

Για να δείτε την ολοκληρωμένη ποικιλία από τα must έπιπλα σπιτιού, μπείτε στο epiploplus.gr.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με την εταιρεία στα τηλέφωνα 210 4122656, 210 4172827.

Keywords
Τυχαία Θέματα