Θυσίασαν στον Σατανά 22χρονη φοιτήτρια;

Θυσίασαν στον Σατανά 22χρονη φοιτήτρια;29.03.2019Αστυνομικά

Βρέθηκε νεκρή με μια σακούλα στο κεφάλι της, με πληθώρα ενδείξεων να «δείχνουν» σκοτεινά κυκλώματα

Εντονο προβληματισμό προκαλεί ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας (φωτό) από την Ηλεία, η οποία το Σάββατο βρέθηκε νεκρή με μια σακούλα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι της στο σπίτι της, στο Αιγάλεω. Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο οι γονείς της κοπέλας κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση για εγκληματική ενέργεια, αφήνοντας υπόνοιες πως είχε μπλέξει με κυκλώματα

σατανιστών. Στο συμπέρασμα κατέληξαν όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε ανάλογη τελετή.

Οι γονείς της κοπέλας αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που υποτίθεται ότι άφησε η 22χρονη είναι πράγματι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Περιμένει, ωστόσο, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υστερα από όλα αυτά, ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αρετής και έδωσε εντολή στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση. Στο μεταξύ, οι δικηγόροι των γονέων της άτυχης φοιτήτριας έχουν ζητήσει τον ορισμό πραγματογνώμονα, ο οποίος θα διενεργήσει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Από τα πιο σκοτεινά σημεία της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι από το κινητό τηλέφωνο της Αρετής είχαν σβηστεί επαφές, μηνύματα, διαδικτυακές εφαρμογές, ακόμα και το ιστορικό των περιηγήσεων στο διαδίκτυο. Πάντως, το σενάριο η φοιτήτρια να μην αυτοκτόνησε ενισχύει το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου, ημέρα της εαρινής ισημερίας, που θεωρείται σημαντική για την «Εκκλησία του Σατανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα