Θρήνος για τους μελλονύμφους που σκοτώθηκαν στην Κρήτη

Θρήνος για τους μελλονύμφους που σκοτώθηκαν στην Κρήτη05.01.2018Ρεπορτάζ

Εκλαψαν και οι πέτρες χθες το μεσημέρι στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου, στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου Στεφανάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη στην καρμανιόλα του φονικού Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης.

Την ίδια στιγμή η Τήλος περιμένει παγωμένη να υποδεχτεί τις σορούς της 20χρονης Μαίρης Κωστίδη και της 40χρονης μητέρας της

Δέσποινας Παναγιωτάκη.
Ο Χρήστος και η Μαίρη ήταν έτοιμοι να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι γονείς, ο αδελφός, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Χρήστου είπαν χθες το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο, ενώ την ίδια στιγμή κορυφώνεται η αγωνία για τους τέσσερις τραυματίες.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Ο 48χρονος πατέρας της αδικοχαμένης 20χρονης Νίκος, που επέβαινε στο μοιραίο Fiat Punto, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο ακριτικό νησί, χαροπαλεύει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Η 15χρονη μικρότερη κόρη του Χριστίνα, μαθήτρια της Α´ λυκείου, νοσηλεύεται με κατάγματα στη λεκάνη και δέχεται τη βοήθεια ψυχολόγου.

Το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει απαγορευτική ταχύτητα, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος είχε βρέξει και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό. Ετσι το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα Peugeot, με οδηγό έναν 50χρονο και συνοδηγό έναν 47χρονο (και οι δύο από το Ρέθυμνο), που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα