Θράσος χωρίς προηγούμενο!

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής της Novartis έφτασε να ζητεί… τα ρέστα απ’ όλους όσοι τόλμησαν να σταθούν απέναντι στη διαφθορά και την παρακμή, και να ταχθούν στο πλευρό του δικαίου, της αλήθειας και του ελληνικού λαού, δηλώνοντας ότι τον δικαιώνει ο συμβιβασμός της εταιρίας του με το αμερικανικό κράτος (θα πληρώσει 310.000.000 δολάρια σε πρόστιμα για το σκάνδαλο στην Ελλάδα!). Επίσης, ο Κ. Φρουζής προσέθεσε στη γραπτή ανακοίνωσή του ότι «θα λογοδοτήσουν» όσοι βρήκαν στο πρόσωπό του «ένα βολικό δημόσιο πρόσωπο/ένοχο».

Είναι στ’ αλήθεια

εξοργιστικό το γεγονός ότι κυκλοφορούν στην Ελλάδα άνθρωποι σαν τον κ. Φρουζή, που, την ίδια στιγμή που η εξέλιξη της υπόθεσης που τους αφορά κάθε άλλο παρά τους δικαιώνει, τολμούν να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν την πατρίδα, γράφοντας και λέγοντας την αλήθεια.

Υπάρχει και ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος, σε μια παραληρηματικού χαρακτήρα συνέντευξη που έδωσε σε δωρεάν διανεμόμενο έντυπο, ταυτίζει τον εαυτό του με την… ακμή της Ελλάδας και αποδίδει τον εγκλεισμό του στον Κορυδαλλό σε μια απόπειρα να «δυσφημιστεί» η οκταετία Σημίτη – λες και χρειαζόταν και βοηθούς στην αυτοδυσφήμησή της μια κυβέρνηση που υπέστειλε τη σημαία στα Ιμια, παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, κυλίστηκε στον βούρκο της διαφθοράς και πολέμησε όσο κανείς την Εκκλησία.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννος Παπαντωνίου είπε: «Ήμουν προφανής στόχος τέτοιων μεθοδεύσεων. Ταυτιζόμουν με τα θετικά επιτεύγματα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και ιδιαίτερα την ένταξη στο ευρώ. Όλες οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις, από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας και από το αντι-εκσυγχρονιστικό τμήμα του ΠΑΣΟΚ, επιδίωξαν να δυσφημήσουν την οκταετία Σημίτη. Η θητεία μου στο υπουργείο Αμυνας αμέσως μετά τη βεβαρημένη περίοδο του προκατόχου μου Ακη Τσοχατζόπουλου προσέφερε άφθονες ευκαιρίες για λασπολογικές επιθέσεις. Ήμουν δυνάμει ύποπτος, έτοιμος να ενοχοποιηθώ».
Το θράσος εκείνων που θα έπρεπε να κρύβονται και να ζητούν γονυπετείς συγγνώμη από τους Ελληνες δεν έχει προηγούμενο!

Keywords
Τυχαία Θέματα