«Θα τον σκοτώσω εγώ αν δεν τον κλείσουν φυλακή»

«Θα τον σκοτώσω εγώ αν δεν τον κλείσουν φυλακή»27.08.2019Ρεπορτάζ

Οργή από τον πατέρα που έχασε τη μητέρα και τον γιο του για την απελευθέρωση του μοιραίου οδηγού

Σάλος έχει προκληθεί στο Αίγιο μετά την απόφαση του εισαγγελέα Ναυτοδικείου να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο που το απόγευμα της Κυριακής «θέρισε» με το αυτοκίνητό του μια 67χρονη γυναίκα και τον μόλις ενός έτους εγγονό της, εγκαταλείποντάς τους για να ξεψυχήσουν στην άσφαλτο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που ζει στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από το Λαμπίρι

Αιγίου, δεν είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά υπηρετεί τη θητεία του στο συγκεκριμένο Οπλο ως σημαιοφόρος επίκουρος αξιωματικός, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να ανέβει στο πεζοδρόμιο, όπου έκανε την καθημερινή βόλτα της η γιαγιά με το εγγονάκι της.

Πριν φύγει, όμως, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 28χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πλησίασε τα θύματα που είχε πετάξει σχεδόν δέκα μέτρα μακριά και απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε «παγώσει» είπε: «Μια χαρά είναι, δεν έχουν τίποτα».

Επειτα μπήκε ξανά στο όχημά του και κατευθύνθηκε στον Λόγγο, όπου μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε ώσπου ανέβηκε σε μια βάρκα. Εκεί κρύφτηκε για να μην τον βρουν οι Αρχές και τον συλλάβουν, ωστόσο άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά του άσκησε διώξεις για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια (πλημμέλημα) και τον άφησε ελεύθερο, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση. Στο μεταξύ, ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για την οικογένεια που βυθίστηκε στο πένθος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας που έχασε το μονάκριβο παιδί του και τη μητέρα του, η σύζυγός του είχε υποβληθεί σε τέσσερις εξωσωματικές για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ο πατέρας του παιδιού απειλεί πως, σε περίπτωση που δεν κλείσουν φυλακή τον 28χρονο, θα πάει εκείνος και θα τον σκοτώσει.

«Πήρα αγκαλιά το παιδάκι μου και το φίλησα. Και τη μανούλα μου. Θέλω να πω στην Αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό κι ας πάω φυλακή» είπε κλαίγοντας ο τραγικός πατέρας, ενώ η γυναίκα του, που ζει επίσης τον απόλυτο εφιάλτη για κάθε γονιό, ανέφερε: «Ηταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια».

Keywords
Τυχαία Θέματα