Τένις: Σερβίς πρόκρισης για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ασταμάτητοι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς! Η Ελληνίδα τενίστρια με επική εμφάνιση επικράτησε της Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ (5-7, 7-6, 6-1) και προκρίθηκε στους «8» του Western & Southern Open. Η Μαρία Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ και βρέθηκε πίσω με 3-5 στο δεύτερο, όμως, παρότι όλα έδειχναν… Σερένα, έκανε την επική ανατροπή και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5.

Έτσι έστειλε

το σετ στο tie-break και εκεί έκανε νέα ανατροπή, επιστρέφοντας από το 1-4 και το 4-5, για να επιβληθεί με 7-5 και να στείλει το ματς στο 3ο σετ, όπου δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) αντιμετώπισε την Τζοάνα Κόντα για μια θέση στα ημιτελικά. Η Σάκκαρη νίκησε τη Βρετανίδα στον μοναδικό τελικό που έχει κερδίσει έως τώρα στο tour, στο Ραμπάτ τον περσινό Μάιο.

Παράλληλα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του πανύψηλου Τζον Ισνερ και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Western & Southern Open της Νέας Υόρκης. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας επικράτησε με 7-6 (2), 7-6 (4) σε έναν αγώνα χωρίς μπρέικ και θα αγωνιστεί σε προημιτελικά Masters για έκτη φορά στην καριέρα του. Αντίπαλός του (τα μεσάνυχτα) ήταν ένας άλλος… Αμερικανός γίγαντας, ο ύψους 2,11 μ. Ράιλι Οπέλκα, νούμερο 39 στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα