Σκουρλέτης: «Αδειασε» Λοΐζου για τις απαράδεκτες αναρτήσεις

Σκουρλέτης: «Αδειασε» Λοΐζου για τις απαράδεκτες αναρτήσεις15.03.2019Πρόσωπα

«Αδειασε» τη Μυρσίνη Λοΐζου για τις φιλοτρομοκρατικές της αναρτήσεις ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο καθρέφτης μας και δεν πρέπει να αναρτούμε σε αυτά όσα συζητάμε στις παρέες μας» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, με το ερώτημα γιατί η Κουμουνδούρου δεν «αποβάλλει»

από τη λίστα του ευρωψηφοδελτίου την κόρη του μουσικοσυνθέτη.

Αρκετοί, πάντως, παρατήρησαν ότι η δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά καθαρή καταδίκη των αναρτήσεων της κυρίας Λοΐζου υπέρ της τρομοκρατίας, παρά το γεγονός ότι η ίδια τις χαρακτήρισε «γλωσσικό ατόπημα» μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Θέλησε απλά να λειτουργήσει ως «αμορτισέρ», προκειμένου, αφενός, να εκτονωθούν οι αντιδράσεις και, αφετέρου, να προστατευτεί η υποψηφιότητα της κόρης του Μ. Λοΐζου, που μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται, με «προίκα» το όνομα του πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, η Μυρσίνη Λοΐζου είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της στο twitter ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση...». Ο δε Πάνος Σκουρλέτης έδωσε αυτή την απάντηση έπειτα από σχόλια της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με τις απαράδεκτες και καταδικαστέες αναρτήσεις του νέου «μπουμπουκιού» του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα